Tiistain komboveto: Kansojen liiga

Tiistain komboveto | Kansojen liiga | 19:00
Kohde sulkeutuu: 07.06.2022 19:00
Suomi avasi Kansojen liigan viikonloppuna kotitasurilla Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Tiistaina Olympiastadionille Huuhkajia haastamaan saapuu ennalta lohkon heikoin joukkue Montenegro.

Montenegro oli ehdottomasti positiivinen yllätys avausmatsissaan ja pystynee kiusaamaan Suomeakin. Yhdistelmävetoon nostetaankin maistuva idea, Huuhkajien voitto yhdistettynä myös vieraiden onnistumiseen maalinteossa.


Huuhkajat jatkaa kotona


Suomi aloitti Kansojen liigan lauantaina, kun Bosnia ja Hertsegovina vieraili stadikalla. Kovasti uudistunut Huuhkajat oli karvan verran niskan päällä, mutta ehkäpä nihkeä tasuri kuitenkin kuvaa tapahtumia melko reilusti. Bosnian tasoitus tosin tuli vasta aivan peliajan lopussa, mikä kalvoi varmasti kotijoukkuetta syvältä.

Nyt vastus helpottuu ainakin paperilla, kun vastaan asettuu Montenegro. Pelejä ei kuitenkaan pelata paperilla. Montenegro näytti omassa Kansojen liigan avauksessaan Romanialle kaapin paikan ja otti kotiottelustaan vahvan 2-0 voiton. Miodrag Radulovicin päävalmentaman joukkueen suorituksen arvoa nostaa entisestään se, että joukkue joutui tulemaan toimeen ilman kahta suurinta tähteään Stefan Savicia ja Stefan Joveticia.


Huuhkajat vie, mutta vieraatkin osuvat?


Tiistain futiskombossa lähdetään siitä, että Huuhkajat toisesta perättäisestä kotimatsistaan voiton nappaa. Materiaaliero on Suomen puolella ja kyllähän lauantain tulos ainakin nälkää jätti valtavasti. Kun yhtälöön ynnää vielä loistavat huuhkajafanit ja kesäinen Olympistadionin, saadaan Suomesta noin kerran kahdesta voittava kotisuosikki.

Montenegro näytti kuitenkin avausmatsissaan, että mikään heittopussi se ei ole. Poissaoloista huolimatta peli oli yllättävänkin laadukasta ja maalipaikkoja luotiin paljon. Ykköshyökkääjänä jatkanee Koreassa päätyönään verkkoja heiluttava Stefan Mugoša ja kyllähän vierailta tulivoimaa löytyy laajemminkin. Puolustaminen on paikoin hieman kaoottista, mutta hyviä hyökkäyksiä Montenegro kykenee rakentelemaan.

Huuhkajien uudistunut kokoonpano hakee vielä muotoaan, joten nostetaan Suomen voiton lisäksi kupongille myös vieraiden onnistuminen maalinteossa vähintään kerran. Tälle yhdistelmälle saa hieman päälle viiden kerrointa, joten komboa päästään jännittelemään kunnon lunastus mielessä!

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Suomi voittaa & molemmat tekevät maalin @5.1

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

5.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

5.1

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

5.00

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena