Lauantain komboveto: Kansojen liiga

Lauantain komboveto | Kansojen liiga | 21:45
Kohde sulkeutuu: 11.06.2022 21:45
Suomi jatkaa Kansojen liigaa lauantaina vierasottelulla Romaniassa. Huuhkajilla on kahden matsin jälkeen kasassa kelvolliset neljä pinnaa, kun taas isäntä Romania on ollut suuri pettymys. Kotijoukkue on hävinnyt molemmat aiemmat ottelunsa ja vieläpä täysin ansaitusti.

Huuhkajat on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa lohkon paras joukkue ja kokoonpanotilannekin on mainio. Ei Suomi tässä millään niin iso altavastaaja ole, kuin mitä kertoimet väittävät. Otetaan lauantain yhdistelmävetoon siis kombo, jossa Huuhkajat vie matsin nimiinsä ja ruosteinen isäntä ei maalinteossa onnistu.


Huuhkajilta kelpo alku


Suomi aloitti Kansojen liigan kahdella kotimatsilla, josta tuloksena oli tasuri Bosniaa vastaan ja voitto Montenegrosta. Tulos on niinsanotusti minimivaatimus, jota voidaan vielä pitää selkeästi hyvänä tuloksena. Lohkossa tullaan varmasti pelaamaan jatkossa enemmänkin ristiin, joten kotiotteluiden klaaraaminen on tärkeää.

Kuusikin pinnaa olisi ollut otettavissa, mutta Bosnian loppuhetkien tasoitus vesitti nuo toiveet. Kaikesta huolimatta uudistuneen joukkueen esitys jäi pelillisestikin vankasti plussan puolelle. Muutokset aiempaan näkyivät varsinkin alakerrassa hetkittäin, mutta kokonaisuutena ilme oli hyvä. Oman helpotuksensa Markku Kanervalle tuo myös joukkueen mainio kokoonpanotilanne.

Pientä kierrätystä "Rive" Kanerva varmasti tuleekin jälleen harrastamaan. Tätä seuraava ottelu on jo tiistaina, kun Huuhkajat matkaa lohkon "kärkimatsiin" Bosnia ja Hertsegovinan vieraaksi. Niin tai näin, vahvan kokoonpanon vierasjoukkue jälleen saa jalkeille.


Pisteet matkaavat pohjolaan?


Siinä missä Suomi on ollut kahdessa ensimmäisessä matsissaan odotetun laadukas, Romania on romahtanut pahasti. Montenegroa vastaan Edi Iordanescun miehistö ei saanut hyökkäyspelissään oikein mitään aikaan ja oli pahasti perässä myös omissa. Toinen matsi Bosniaa vastaan oli hieman parempi, mutta ei tekeminen tuossakaan ottelussa varsinaisesti vakuuttanut.

Perustasoltaan Romanian pitäisi olla jossain Huuhkajien tasolla ja sen mukaan vedonlyöntitoimistot ovat tämän ottelun myös hinnoitelleet. Kotietu tekee Bukarestin isännistä nykykertoimilla lähes 45% suosikin, mikä tuntuu nähdyn perusteella hurjalta. Toki Romanialla on eväitä paljon parempaan, mutta vaikea on nähdä tason näin nopeasti oleellisesti nousevan.

Tässä ottelussa tuskin maaleilla mässäillään. Kahden tiiviin nipun kohtaamisessa yksikin osuma voi hyvinkin piisata aina kolmeen pinnaan saakka. Kahden aiemman ottelun perusteella pitäisimme varsin mahdollisena sellaista skenaariota, jossa Huuhkajat osuu kerran ja pitää kotijoukkueen nollilla. Tämä yhdistelmä kelpaakin näillä kertoimilla kernaasti lauantain kombovedoksi!

Pelivalintamme:

Suomi voittaa & Romania jää nollille @5.5

Huti
iBet - Lue arvostelu

5.5

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

5.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

5.4

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena