Torstain komboveto: Kansojen liiga

To 22.9. | Klo 21:45 | Kansojen liiga |
TORSTAIN KOMBOVETO

Kohde sulkeutuu: 22.09.2022 21:45


Kansojen liiga huipentuu


Jalkapallon Kansojen liiga tarjoaa torstaille muhkean kattauksen huippufutista. Torstain matseista poimitaan kohteet myös VB.comin kombovetoon, jossa tavoitellaan tuttuun tyyliin reilumpaa lunastusta.

Yhdistelmävetomme otteluiksi valikoituivat A-liigan D-lohkon huippumatsit Belgia-Wales ja Puola-Hollanti. Molemmissa otteluissa panosta piisaa ja tarjolla on myös erinomaisia pelikohteita.

Belgian tähdet palaavat


Yhdistelmävedon ensimmäisessä osassa haetaan Belgian vähintään kahden maalin voittoa Walesista. Belgia tarvitsee ehdottomasti tästä ottelusta voiton ja se näkyy myös päävalmentaja Roberto Martinezin kokoonpanossa. Kevin De Bruynen johdolla lähes kaikki Belgian isot tykit ovat jälleen pelikunnossa ja myös pelaavassa kokoonpanossa.

Ruma tappio lohkon avausottelussa Hollanille tiesi Belgian osalta sitä, että lisätappioihin ei ole varaa. Viimeksi Wales onnistui nipistämään belgeiltä pinnan loppuhetkien tasoituksella, mutta edelleen punaisilla paholaisilla on saumat finaaleihin. Tästä matsista on kuitenkin raavittava pakkovoitto, joten asennepuolen pitäisi olla automaattisesti kunnossa.

Walesin tilanne on täysin toinen. Paikka lohkojumbona on sinettiä vaille valmis. Teoriassa saumat Puolan ohittamiseen toki vielä on, mutta nähdyn perusteella taitaa käydä kylmät. Isossa kuvassa "Lohikäärmeet" ovat menneet eteenpäin Robert Pagen aikakaudella. Kansojen liigan osalta tämä on tiennyt kuitenkin myös vastuksen selkeää koventumista. A-liigassa Wales on tähän mennessä kaapinut ainoastaan edellämainitun tasuripinnan kotona Belgiaa vastaan.

Tähän matsiin vieraille lisähaastetta tuovat myös Joe Allenin ja Aaron Ramseyn poissaolot. Miehistö on auttamatta köykäinen, eikä isompikaan ryöpytys olisi yllätys. Meidän valintamme on Belgian vähintään kahden maalin voitto, josta tarjolla on päälle kahden tasoisia kertoimia.


Depay osuu taas?


Toinen valintamme on Hollannin maaliruiskun Memphis Depayn onnistuminen jälleen maalinteossa. Depaylla on kasassa kolme maalia yhtä monesta ottelusta ja kerran hyökkääjä on kerennyt jo myös tuhria pilkun, joten saldo voisi olla komeampikin. Hollannin ainoa pistemenetys lohkossa on vierastasuri Puolassa ja neljään matsiin on syntynyt yksitoista maalia, joten kokonaisuutena Oranje on loistavassa lyönnissä.

Puolan mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat käytännössä menneet. Loput kaksi Kansojen Liigan ottelua tuore päävalmentaja Czeslaw Michniewicz käyttääkin valmistautumiseen marraskuussa alkavaan jalkapallon MM-turnaukseen. Tämä tietänee ainakin jossain määrin kokeellista kokoonpanoa tähän otteluun, josta pisteitä A-liigassa säilymiseen tuskin muutenkaan on "budjetoitu".

Louis van Gaalin kotijoukkueella puolestaan on paljon pelattavaa. Voitto Belgiasta avausmatsissa antoi kuskin paikan lohkossa Hollannille, mutta pistemenetyksiin ei silti ole varaa finaalipaikkaa metsästettäessä. Voitto pitäisi valtit vahvasti Oranjen käsissä ja Puola on lähi- sekä pidemmänkin historian perusteella oikein sopiva vastus.

Edellinen ottelu näiden kahden joukkueen välillä oli viihdyttävä näytös ja vähintään samaa voinee odottaa Varsovassa torstai-iltana. Me poimimme ottelusta mukaan tulikuuman hyökkääjän Depayn onnistumisen maalinteossa. Vieraiden osalta etukäteen pienet kysymysmerkit liittyvät alakertaan ja keskikenttään, hyökkäyksen osalta palikat ovat mainiosti kohdallaan.100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Belgia -1.5 maalia & Memphis Depay tekee maalin @5.00

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

5.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

4.66

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

4.66

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.66

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena