Torstain komboveto: Konferenssiliiga

Torstain komboveto | Konferenssiliiga | 19:00
Kohde sulkeutuu: 28.07.2022 19:00
Torstaina pelataan Konferenssiliigan karsintoja ja tarjolla on suomalaisittain erittäin mielenkiintoisia matseja. Mikä parasta, suomalaisjoukkueiden menestyksestä on tarjolla myös erinomaisia kertoimia!

Me otamme torstain kombovetoon KuPS:n vierasvoiton moldovalaisesta Milsamista ja SJK yltämisen vähintään tasuriin Norjassa Lillestrøm SK:ta vastaan. Yhteiskerroin tälle yhdistelmälle on komea.Torstain komboveto: Konferenssiliiga


KuPS korjaa kurssinsa?


KuPS lähti jättisuosikkina Konferenssiliigan karsintojen otteluparin avausosaan moldovalaista Milsami Orheita vastaan. Avausmatsi Kuopiossa olikin täysin selkeää keltamustien hallintaa, mutta jotenkin Milsami sai lopulta taiottua tasuriin oikeuttavat kaksi maalia. Värikkäiden vaiheiden jälkeen avausosa päättyi siis 2-2.

Pelin henki on siten selvä, ottelun voittaja etenee jatkoon. Avausottelu näytti joukkueiden tasoeron, joten savolaiset ovat myös vieraissa todella suuri suosikki ottelun voittamaan. Myös kotoisessa Veikkausliigassa suoritettu viimeistelyharjoitus sujui mainiosti, kun sarjajumbo HIFK sai kylmää kyytä lukemin 5-1.

Ainoa pieni kysymysmerkki KuPS:n osalta on joukkueen hurja matkustusurakka, Kuopiosta Orheihin siirtyminen kesti joukkueelta lähes kaksi täyttä vuorokautta. Matkaan lähdetiin tosin jo maanantaina, eli vajaat pari "toipumispäivääkin" väliin vielä mahtuu. Pientä etua tästä kotijoukkueelle toki kuuluu antaa, muttei se tasoeroa juurikaan tasoita.

KuPS on tästä kaksikosta joka osa-alueella paljon parempi joukkue ja nappaa jatkopaikan kovalla prosentilla. Varsinaisella peliajalla vierasvoitto nähdään lähes kaksi kertaa kolmesta, joten 1.70 tasoisilla kertoimilla KuPS ansaitsee paikkansa torstain kombovedon tukijalkana.


SJK kovassa paikassa


Toinen suomalaisjoukkue SJK onkin sitten huomattavasti hankalammassa raossa. Matka vieraspeliin Oslon lähistölle on huomattavasti savolaisia virkaveljiä miellyttävämpi, mutta vastus toisaalta monin verroin kovempi. Lillestrøm SK otti avausosasta 1-0 vierasvoiton, joten seinäjokiset tarvitsevat vieraista vähintään maalin voiton lisäminuuteille.

Jatkopaikka on kovan työn takana, mutta mielestämme SJK:lla on täydet saumat hakea kelpo tulos tästä ottelusta. Kotiottelussaan SJK oli varsin mukavasti pelissä mukana ja vain norjalaisten parempi terävyys erikoistilanteissa ratkaisi matsin. SJK:lla oli ottelussa myös yksi tuhrittu rankkari ja toisaalta jopa vieraita enemmän laatupaikkoja.

SJK pelasi viikonloppuna myös Veikkausliigaa ja otti "kakkosketjullaan" vakuuttavan voiton FC Lahdesta. Nyt leikkiin päästäänkin avainpelaajien osalta tuoreilla jaloilla. Avausosa antoi varmasti myös itseluottamusta siihen, että suurempi ja nimekkäämpi norjalaisjoukkue on hyvänä päivänä täysin kaadettavissa.

Jatkopaikka on kiven alla, mutta vähintään tasuriin ratkaisuosassa SJK venyy meidän papereissamme noin kerran kolmesta. Otetaan siis KuPS:n kaveriksi SJK:n puolen maalin tasoitus, mikä piisaa lunastukseen varsinaisen peliajan tappion välttämisellä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

KuPS voittaa ja SJK +0.5 maalia (varsinainen peliaika) @5.78

Huti
22Bet - Lue arvostelu

5.78

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

5.44

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

5.44

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.44

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

5.08

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena