Keskiviikon komboveto: Liiga

Keskiviikon komboveto | Liiga | 18:30
Kohde sulkeutuu: 14.09.2022 18:30
Keskiviikko on kotimaisen jääkiekon ystävien juhlapäivä, kun kotoinen Liiga starttaa ensimmäisen täyden kierroksen voimin. Kuudesta matsista löytyy oivallisia pelikohteita myös VB.comin kombovetoon.

Pelikohteiksi valikoidaan kaksi vierasjoukkueita, joiden kummankin mahdollisuuksia pidämme selkeästi vedonlyöntimarkkinoita suurempina. Yhteiskerroin tälle kombolle on mukavaa sorttia.Kerho aliarvostettu


Kotijoukkue HIFK lähtee kauteen paljon vaatimattomammin odotuksin, kuin pitkään aikaan. Viime kauden alla joukkue oli Liigan kenties suurin mestarisuosikki, mutta kausi oli jälleen kerran pannukakku. Kauden päätteeksi joukkueesta lähti Jere Innalan ja Teemu Turusen johdolla reilut puolenkymmentä avainpelaajaa. Joukkuetta vahvistetaan kaiken järjen mukaan vielä kauden aikana, mutta ainakin vielä tässä vaiheessa jalkeilla on melko keskinkertainen nippu.

Suosikkihan HIFK toki kotonaan on, muttei mielestämme mitenkään ihan kertoimiensa veroinen. Vastustaja HPK on paperilla lähes samaa tasoa ja Jarno Pikkaraisen ryhmä lähtee uuteen kauteen hakemaan suoraa pudotuspelipaikkaa. Kerho on pysynyt hyvin kasassa viime kaudesta ja Juuso Hietasen ja Steve Mosesin kaltaiset hankinnat nostavat joukkueen perustasoa.

Ainoa pieni kysymysmerkki on maalivahtitilanne, mutta tuskin Kerho kaksikkoon Daniel Lebedeff - Sami Rajaniemi kaatuu. HPK voi hyvinkin olla alkukauden yllättäjiä ja me näemme vieraat paljon kertoimiaan todennäköisempänä voittajana avausmatsiin. Heikohkosti sujuneet harjoituspelit taitavat näkyä ensimmäisten otteluiden kertoimissa vähän turhan voimakkaasti.

Otetaan kuitenkin potentiaalisesti matalamaaliseen otteluun hieman turvallisempi vaihtoehto, eli Kerhon voitto millä tahansa tavalla. Kertoimet tälle liikkuvat kahden ja puolen tuntumassa, joten vierasvoitosta saadaan mainio tukijalka vedollemme.


JYP kauden komeetta?


Takavuosien kestomenestyjä JYP on satsannut tälle kaudelle hurjasti ja hakee tosissaan paluuta huipulle. Viime kausien tarpominen on selkeästi päätetty painaa unholaan vaikka väkisin. Vai mitä muuta pitäisi päätellä tulijoiden nimilistasta: Sami Niku, Juuso Puustinen, Eetu Laurikainen, Geoff Platt ja niin edelleen.

Erittäin mielenkiintoinen on myös Keski-Suomen traktorin valmennusjohto. Tampereelta ysitietä pohjoiseen ajeli ensin päävalmentaja Jukka Rautakorpi ja myöhemmin julkistettiin Ville Niemisen pesti apuvalmentajana. Jyväskylässä on siis joka osastolla kovat piipussa ja vain menestys kelpaa.

Vaasan Sportin tilanne on täysin toinen. Ruotsalaisvetoinen miehistö on paperilla sarjan kenties heikoin, joten rämpiminen jatkunee. Riveissä on muutamia ihan kelpo pelaajia, kuten maalivahti Niko Hovinen ja ruotsalaishyökkääjä Simon Hjalmarsson. Kokonaisuutena Sport on kuitenkin kovin vaisu tapaus. Paikka pudotuspeleissä olisi joukkueen mestaruus, mutta haaveeksi taitaa jäädä.

JYP on vieraskaukalosta huolimatta matsin päivänselvä suosikki ja pitkälle päälle kahden kertoimet varsin maukkaita pelikohteita. Otetaan siis vierasjoukkueesta toinen maistuva osa keskiviikon liigakomboomme.
Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

HPK voittaa (ottelun lopullinen voittaja) & JYP voittaa (varsinainen peliaika) @5.87

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

5.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.87

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

5.86

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

5.52

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

5.52

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena