Tiistain komboveto: Mestarien liiga

Tiistain komboveto | Mestarien liiga | 19:00
Kohde sulkeutuu: 19.07.2022 19:00
Jalkapallon Mestarien liigan karsinnat jatkuvat tällä viikolla toisen karsintakierroksen otteluilla. VB.com juhlistaa maailman parasta seurajoukkuekilpailua valjastamalla tiistain matseihin myös perinteisen yhdistelmävedon.

Otteluiksi valikoimme kaksi erittäin kiinnostavaa matsia tiistain aiemmasta ikkunasta. Zalgiris isännöi Vilnassa Malmöä ja Qarabag Bakussa FC Zürichiä. Ensimmäisestä kohtaamisesta odotamme erittäin viihdyttävää, toisesta puolestaan umpitasaista.


Vilnassa maalitalkoot?


Länsinaapurin ylpeys ja hallitseva Allsvenskanin mestari Malmö lähtee selkeänä suosikkina toisen karsintakierroksen ottelupariin. Nimekäs miehistö on kuitenkin jossain määrin keskellä murrosta, eikä taipaleesta välttämättä tule niin helppoa kuin odotetaan. Malmö näytti tulivoimaansa, mutta myös haavoittuvuuttaan jo edelliskierroksella, kun Vikingur kaatui todella värikkäiden vaiheiden jälkeen yhteismaalein 6-5.

Milos Milojevicin nykyisin päävalmentama Malmö on tätä nykyä todella viihdyttävä joukkue. Maaleja syntyy lähes liukuhihnalta, mutta toisaalta uudistunut kokoonpano on puolustussuuntaan usein yllättävänkin vaatimaton. Tässä piilee myös kotijoukkueen sauma. Kotonaan Zalgiris ei muutenkaan voi lähteä pelkästään peruuttelemaan, joten eiköhän verkkoja saada heilumaan molemmissa päissä kenttää.

Liettuan A Lygaa dominoiva Zalgiris on ihan kelpo nippu. Edelliskierroksella kaatui kosovolainen KF Ballkani ja unelma historian ensimmäisestä lohkovaiheen esiintymisestä elää. Ihmeitähän se Zalgirikselta vaatisi, mutta ainakin kotonaan Vladimir Cheburinin miehistö on ikävä vastus tämän tason eurojoukkueille.

Zalgiris on ollut kotimaan sarjassa mainiossa vedossa ja iskenyt maaleja hurjaan tahtiin. Toki vastus on ollut pääosin ihan eri luokkaa kuin nyt, mutta ei myöskään Malmö tällä hetkellä mikään valloittamaton linnake ole. Meidän valintamme tähän matsiin on yli 2.5 maalia, jonka ennakoimme toteutuvan selkeästi markkinoiden odotuksia useammin.


Bakussa tasaista?


Kombon toiseen osaan haetaan tasuria Qarabagin ja Zürichin kohtaamisessa. Isännät ovat kotikentällään Bakussa suosikkeja, mutta erot ovat ainakin meidän papereissamme todella pieniä. Toisin kuin edelliskohteen Zalgiris, Qarabag ei tarvitse kotiottelustaan mitään supertulosta taistellakseen tasapäin jatkopaikasta. Tappion välttäminen on täten lopussa avainasia, mikäli ottelu venyy tasaisena pitkään.

Gurban Gurbanovin Qarabag tiputti edelliskierroksella Lech Poznanin varsin vankalla esityksellä. Zürichin hyvin sujunut pre-season puolestaan unohtui nopeasti, kun oman kansallisen sarjan avauskierroksella tuli 4-0 tappio Young Boysille. Vieraiden ensisijainen tavoite Bakussa lieneekin pitää oma maali mahdollisimman puhtaana brassitykki Kadyn johtamaa isäntien tulivoimaista hyökkäystä vastaan.

Isojen panosten avausmatsissa maaliodottama on todella matala. Qarabag on pieni suosikki, mutta tasapeli olisi molemmille ihan hyvä tulos. Varsinkin paperilla hieman laadukkaampi Zürich ottaisi taatusti tasurin ilomielin vastaan. Riskejä ei lopussa oteta, mikä nostaa tasapelin todennäköisyyttä entisestään. Ruksista saadaankin oikein maistuva kaveri tiistain UCL-komboon.

Pelivalintamme:

Zalgiris - Malmö yli 2.5 maalia & Qarabag - Zürich tasapeli @6.44

Huti
iBet - Lue arvostelu

6.44

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

6.34

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

6.24

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

6.24

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

6.24

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena