Keskiviikon komboveto: Mestarien liiga

Keskiviikon komboveto | Mestarien liiga | 19:00
Kohde sulkeutuu: 20.07.2022 19:00
HJK jatkaa taivaltaan jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa. Keskiviikkona Helsingissä starttaavassa otteluparissa Klubi on ennalta varsin selkeä haastaja, sillä vastaan asettuu erittäin laadukas Viktoria Plzeň. Jatkajaa ei kuitenkaan paperilla ratkota.

VB.com virittää ison matsin kunniaksi kehiin myös yhdistelmävedon. Tällä kertaa kombon molemmat tukijalat tulevat samasta matsista. Me haemme potentiaalisesti viihdyttävään otteluun isoa osumaa paremman pelituntuman omaavan HJK:n kautta.


Klubi murtamaan kakkoskierroksen kirousta


HJK lähtee ottelupariin tutuista asetelmista. Kolmena edellisenä kautena Klubi on pudonnut nimenomaan tällä Mestarien liigan toisella karsintakierroksella. Jälleen helsinkiläiset lähtevät leikkiin selkeänä altavastaajana, mutta ei tilanne tälläkään kertaa toivoton ole. Bolt Areenalla olisi kuitenkin saatava heti keskiviikkona hyvä tulos. Siihen ei suurella todennäköisyydellä piisaa se taso, mitä Klubilta nähtiin edelliskierroksella vaikka Latvian RFS lopulta äärimmäisen niukasti kaatuikin.

HJK esitteli viime viikolla myös kaksi uutta vahvistusta. Maajoukkueen runkopalasiin vuosikaudet kuuluneen Paulus Arajuuren pelikunto ei vielä tositoimia mahdollista, mutta Malmösta saapunut Malik Abubakari on välitön vahvistus. Ghanalaishyökkääjä osui heti viikonvaihteessa debyytissään Veikkausliigassa ja on heittämällä koko kotimaisen pääsarjan kärkipelaajia. Samalla koko joukkue pelasi parhaan pelinsä pitkään aikaan ja onnistui vihdoin myös maalinteossa useammin kuin kerran.

Klubille ehdoton plussa tässä matsissa on kotikentän lisäksi myös pelituntuma. Tshekin pääsarja ei ole vielä startannut, joten vieraat ovat tässä suhteessa treenimatsien varassa. Klubilla puolestaan on vyön alla paljon kilpailullista futista ja myös eurooppalaista sellaista ensimmäiseltä karsintakierrokselta. Tämä tasoittanee Plzeňin materiaalietua, kenties huomattavastikin.


Viktoria Plzeň hamuaa Eurooppaan


2010-luvulla Tshekin päsarjaa hallinnut Viktoria Plzeň palasi viime kauden päätteeksi kolmen "välivuoden" jälkeen kultakantaan kotimaassaan. Slavia Praha jäi lopulta selvästi jalkoihin, kun Plzeňin ylpeys murjoi loppusarjassa vastustajansa maanrakoon. Seuraava tavoite on Mestarien liiga, jonka lohkovaiheessa joukkue on tähän mennessä esiintynyt viidesti.

Tshekissä sarjakausi ei siis vielä ole käynnissä, joten tuntumaa on haettu lukuisilla treenimatseilla. Michal Bilekin joukkue on takonut maaleja heikompia vastustajia vastaan, mutta toisaalta ollut myös suurissa vaikeuksissa hieman parempia vihulaisia vastaan. Besiktasia ja Romanian FC Botosania vastaan pelattiin maalittomat kotitasurit, Belgian St. Truiden puolestaan haki 3-1 vierasvoiton Doosan Arenalta.

Viktoria Plzeň on luonnollisesti paperilla selkeä suosikki. HJK:n parempi pelituntuma, uusi potentiaalinen tähtihyökkääjä Abubakari ja kotietu tasaavat kuitenkin puntteja keskiviikoksi. Luvassa voi hyvinkin olla viihdyttävä ja odotuksia avoimempi matsi, jossa maalipaikkoja syntyy molempiin päihin. Tähän perustuu myös meidän kombovetomme.

Kohteeksi nostetaan yhdistelmä, jossa molemmat onnistuvat maalinteossa ja HJK voittaa. Käytännössä puhutaan siis 2-1 tai 3-1-tyylisistä tuloksista. Vedon osuminen tarvitsee hieman onnetarta avukseen, mutta kerroin osuessaan palkitsee rohkeat komeasti.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin ja HJK voittaa @9.5

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

9.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

9.5

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

9.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

8.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

7.5

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena