Tiistain komboveto: Mestarien liiga

Tiistain komboveto | Mestarien liiga | 20:00
Kohde sulkeutuu: 26.07.2022 20:00
HJK pelaa tiistaina huipputärkeän vierasottelun Mestarien liigan karsinnoissa. Tshekin mestari Viktoria Plzeň vei avausosan nimiinsä kirvelevästi lukemin 1-2, joten Klubin jatkopaikka on todella kovan työn takana. Ei kuitenkaan heitetä vielä kirvestä kaivoon.

Klubi esiintyi avausosassa mainiosti ja olisi voinut hyvin vaikka voittaa ottelun. Tappiosta huolimatta ottelu antoi taatusti paljon lisää itseluottamusta ja vierasmatsissa nähdään takuulla nälkäinen HJK. VB.com virittää jälleen huippumatsiin myös kombovedon, tällä kertaa veikataan molempien onnistuvan maalinteossa ja Klubin yltävän vähintään tasuriin.Tiistain komboveto: Mestarien liiga


Avausosasta harmillinen tappio


HJK pelasi oivallisen matsin viime viikolla otteluparin avausosassa. Hallinta ei kuitenkaan riittänyt, sillä Tshekin hallitseva mestari Viktoria Plzeň teki lopulta kaksi maalia helsinkiläisten yhtä vastaan. Pelitapahtumia tuo tulos ei välttämättä kovin realististisesti kuvaa, mutta toisaalta pelkkä hallinta harvoin futismatsin voittoon riittää.

Me lähdimme avausmatsiin vahvasti HJK-henkisinä ja nähdyn perusteella optimismille oli ja on aihetta. Toni Koskelan joukkue pelasi hyvän ottelun, joskin pari nukahdusta omassa päässä maksoi tällä kertaa kalliisti. Pelillisesti Klubi oli kuitenkin niskan päällä läpi ottelun, mikä lupaa hyvää. Tshekin sarjakausi ei vielä ole käynnistynyt, mikä näkyi odotetusti isäntien parempana pelituntumana.

Tiistaina pelataan ratkaiseva osa Plzeňissä ja panosta piisaa. Voittajalle on luvassa paikka Mestarien liigan kolmannella karsintakierroksella Sheriff Tiraspolia vastaan. Häviäjä puolestaan jatkaa Eurooppa-liigan karsinnoissa.


Klubilla vielä ohkainen sauma


Kyllähän Viktoria Plzeň tästä kaksikosta paperilla on selkeästi parempi joukkue. HJK näytti kuitenkin avausosassa, ettei helsinkiläisiä ole missään nimessä syytä väheksyä. Tämän jälkeen joukkue nappasi vielä arvokkaan vierasvoiton lauantaina Veikkausliigassa Ilveksestä, joten pelihuumori on varmasti kunnossa. Avausosan ikävä tappio antaa varmasti myös lisää nälkää tiistaille.

Me lähdemme myös tähän jälkimmäiseen osaan Klubi-myönteisinä. Yhdistelmävedossamme vaaditaan molempien joukkueiden onnistumista maalinteossa, sekä HJK:n tappion välttämistä. Klubi näytti jo avausosassa pystyvänsä rakentamaan vaarallisia maalipaikkoja myös tämän tason eurooppalaista laatujoukkuetta vastaan. Plzeň puolestaan ei pelillisesti vielä parhaassa terässä ole, mutta yksilötaitoa ja tehoja löytyy viljalti.

Ottelun maaliodottama on tärkeäksi matsiksi melko korkea. Uskotaan siis myös vieraiden onnistuvan maalinteossa ja vähintäänkin välttävän tappion. Jatkopaikka onkin sitten kokonaan toinen juttu. Ei sekään kuitenkaan täyttä utopiaa HJK:lle ole.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin ja HJK +0.5 maalia @6.2

Huti
iBet - Lue arvostelu

6.2

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

5.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

5.00

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena