Keskiviikon komboveto: Mestarien liiga

Keskiviikon komboveto | Mestarien liiga | 20:00
Kohde sulkeutuu: 27.07.2022 20:00
Keskiviikko tarjoilee loput jalkapallon Mestarien liigan toisen karsintakierroksen ratkaisuotteluista. Me otamme yhdistelmävetoomme ottelut Malmö - Zalgiris sekä Zürich - Qarabag.

Zalgiris jatkoi vakuuttavaa kauttaan voittamalla avausosan kotonaan 1-0. Toki Malmö edelleen on suosikki jatkoon, mutta päälle kolmen kertoimet Zalgiriksen jatkopaikasta ovat yksinkertaisesti liian hyviä ohitettaviksi. Kaveriksi napataan Qarabagin jatkopaikka, azerit voittivat avausosan kotonaan 3-2 ja ovat etukäteen selkeähkö suosikki jatkamaan kolmannelle karsintakierrokselle.Keskiviikon komboveto: Mestarien liiga


Paineet Malmön harteilla


Malmö lähti avausosaan ja koko ottelupariin Zalgirista vastaan todella suurena suosikkina, ainakin vedonlyöntimarkkinoiden mielestä. Me olimme ennen avausosaa selkeästi yleistä mielipidettä positiivisempia liettualaisten mahdollisuuksien suhteen, mikä ainakin avausmatsin perusteella oli täysin perusteltua.

Zalgiris pelasi mainion kotiottelun jättäen ruotsalaisjätin nollille. Kun isäntien Fabien Ourega onnistui kertaalleen maalinteossa, kirjataan "puoliaikatilanne" Zalgirikselle 1-0. Viime kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa nähty Malmö on toki edelleen suosikki jatkoon, muttei missään nimessä mikään varma jatkaja.

Vladimir Cheburinin miehistö voi ottaa avausosasta paljon hyviä asioita mukaansa. Selkein näistä on tietysti tulivoimaisen Malmön pitäminen nollilla. Tempun toistaminen Eleda Stadionilla keskiviikkona ei tule olemaan helppo tehtävä. Toisaalta Zalgiris pelaa tällä hetkellä mahtavaa kautta ja on hieman yllättäen ollut myös vieraissa täyttä rautaa.

Kyllä Zalgiris meidän papereissamme näistä lähtökohdista jatkoon marssii useammin kuin kerran kolmesta. Kun tarjolla on selkeästikin päälle kolmen olevia kertoimia, valinta on helppo.


Qarabagilla etu


Toinen erittäin mielenkiintoinen ottelupari keskiviikkona on Qarabagin ja Zürichin välinen taisto Letzigrundilla. Qarabag otti viihdyttävässä avausottelussa edun itselleen lukemin 3-2. Kovin hyvä maku azerijoukkueelle tuskin kuitenkaan tuosta matsista jäi. Kotijoukkue johti ottelua kaksi kertaa kahdella maalilla, mutta Zürich tuli yhtä monesti maalin päähän. Varsinkin Mirlind Kryeziun rankkarimaali muutama minuutti ennen loppua oli isännille katkeraa kalkkia.

Sveitsin sarjakausi on vasta aluillaan ja hallitseva mestari Zürich ei missään nimessä ole vakuuttanut alkukaudesta. Viimeksi sentään tuli maaliton tasuri Luzernia vastaan, mikä lienee pakko laskea torjuntavoitoksi. Zürichin oma verkko oli tätä ennen heilunut peräti kymmenen kertaa edellisissä kolmessa ottelussa.

Zürich on paperilla kenties hieman edellä, mutta vieraiden parempi pelituntuma ja brassitähti Kadyn johtama supervaarallinen hyökkäyskalusto kääntävät vaakaa vieraiden suuntaan. Jatkopaikan suhteen myös maalin johto on luonnollisesti arvokas asia. Qarabagille piisaa tästä matsista tasurikin jatkopaikkaan. Vallitsevilla kertoimilla Qarabag on ihan kelpo kombokaveri Zalgirikselle.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Zalgiris ja Qarabag jatkoon @5.12

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

5.12

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

5.12

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.12

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

4.84

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

4.59

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena