Maanantain komboveto: MM-kisat

Ma 5.12. | Klo 21:00 | MM-kisat |
MAANANTAIN KOMBOVETO

Kohde sulkeutuu: 05.12.2022 21:00


Etelä-Korea hakee jättiyllätystä


MM-futiksen suurin mestarisuosikki Brasilia voitti lopulta alkulohkonsa, mutta ei Titen miehistön eteneminen mitään pelkkää riemumarssia ollut. Voitot Sveitsistä ja Serbiasta riittivät kuitenkin lopulta G-lohkon piikkipaikkaan. Pitkä voittokulku tuli kuitenkin päätökseensä lohkon viimeisessä matsissa Kamerunia vastaan.

Etelä-Korea puolestaan yllätti viimeisessä ottelussaan Portugalin ja eteni yllättäen lohkokakkosena jatkoon. Paulo Benton miehistö pelasi ennakkoluulotonta futista ja oli ehdottomasti yksi lohkovaiheen positiivisia yllättäjiä.

Selecao lähtee jättimäisenä suosikkina otteluun, mutta Etelä-Korean Tiikerit ovat jo kyntensä näyttäneet. Potentiaalisesti viihdyttävään matsiin molempien onnistuminen maalinteossa vähintään kerran tuntuu parhaalta valinnalta. Tästä saadaan MM-komboomme lentävä lähtö hyvällä kertoimella 2.40.


Marokko ja Espanja puolustustaistossa


Marokon ja Espanjan tiistaisesta koitoksesta ei välttämättä sitten sitä viihde-elementtiä ihan samassa määrin löydy. Taktista huippufutista toki sitten senkin edestä. Marokko kaatoi lohkossa Belgian ja Kanadan ja otti pinnan Kroatialta hyvin tiiviillä puolustamisella. Espanja on ottelun isohko suosikki, mutta ei Luis Enriquen miehistö tästä helpolla pääse jatkoon.

La Roja taktikoi itselleen lohkon kakkostilan ja helpomman jatkoreitin. Nämä joukkueet kohtasivat myös Venäjän kisoissa vuonna 2018 ja tuolloin lohkovaiheessa pelattiin tasan 2-2. Espanja on noista kisoista uudistunut selvästi ja nykyisellään yksi kisojen parhaita joukkueita. Viimeisellä kolmanneksella Espanja ei kuitenkaan ole Qatarissa loistanut, joten tiivis paketti jatkopaikkaan jälleen tarvittaneen.

Ottelun kuva on etukäteen hyvin tarkka ja vähämaalinen. Alle 2.5 maalia onkin kelpo valinta joko sellaisenaan tai yhdistelmävetoihin. Se kelpaa myös meille kombomme toiseksi tukijalaksi.


Portugali jatkaa?


Kombon päätöskohteeksi otetaan Portugalin voitto Sveitsistä. Kahden tuntumassa pyörivät kertoimet Portugalille piisaavat peleihin, vaikkei myöskään Portugali erityisesti puolustussuuntaan ole vielä täysin vakuuttanut. Maalien tekeminen puolestaan Ronaldolta ja kumppaneilta sujuu pelottavan helposti.

Portugalin pääkäskijä Fernando Santos pääsi vielä lohkon viimeisessä ottelussa kierrättämään kokoonpanoaan, mikä tiiviissä tahdissa pelattavassa turnauksessa on arvokas asia. Sveitsin peräsimessä Murat Yakinin tilanne on haastavampi, varsinkin jos tähtimaalivahti Yann Sommer ei vieläkään pysty pelaamaan.

Portugali on tästä kaksikosta laadukkaampi ja myös selkeästi levänneempi. Sveitsi puolustaa laadukkaasti, mutta kyllä materiaaliero pitäisi näkyä. Kahden pinnassa olevat kertoimet kelpaavat meidän komboomme mukaan.


Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Brasilia - Etelä-Korea BTTS & Marokko - Espanja U2.5 & Portugali voittaa @7.61

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

7.61

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

7.61

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

7.61

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

7.31

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena