Tiistain komboveto: MM-kisat

Ti 28.11. | Klo 18:00 | MM-kisat |
TIISTAIN KOMBOVETO

Kohde sulkeutuu: 29.11.2022 17:00


Ecuadorin ja Senegalin asemasota


Jalkapallon MM-kisoissa ollaan päästy alkulohkon ratkaisuotteluihin. VB.com valjastaa jälleen kolmen kohteen kombovedon, jossa käsittelyyn otetaan niin tiistain kuin keskiviikonkin ratkaisumatsit. Ensimmäinen tukijalka on Ecuadorin ja Senegalin ottelun alle 2.5 maalia. Ennalta hyvin taktisessa ja huipputärkeässä matsisssa tuskin maaleilla mässäillään.

Ecuador on ollut tähän asti hieman parempi ja tasuripinna Hollannilta yhdessä Qatar-voiton kanssa tietää sitä, että La Tri marssii jatkoon tasapelilläkin. Gustafo Alfaron oikein hyvin puolustava joukkue lähtee taatusti ratkaisumatsiin hyvin konservatiivisella taktiikalla, varsinkin kun ykköstykki Enner Valencian pelikunto on pieni arvoitus.

Senegal puolestaan tarvitsee ottelusta voiton. Sadio Manen puuttuminen on rokottanut Senegalin tulivoimaa, mutta puolustussuuntaan myös Terangan leijonat on tiivis nippu. Jossain vaiheessa Senegal joutunee hieman riskitasoja nostamaan voittoa hakeakseen, mutta eiköhän sitä ennen nähdä aikamoista asemasotaa.

Kahden melko tasaisen ja hyvin puolustavan joukkueen isojen panosten matsissa maaliodottama on todella matala. Alle 2.5 maalia onkin usein osuva runkokohde kisojen toiseen kombovetoomme.


Englanti brittien herra?


Wales hävisi perjantaina Iranille 2-0 ja haaveet jatkopaikasta kärsivät melkoisen kolauksen. Nyt olisi otettava reilu voitto Englannista, mikä tuntuu nähdyn perusteella melko utopistiselta ajatukselta. Walesin lohikäärme ei ole tässä turnauksessa syössyt tulta, vaan lähinnä sekoillut molempiin suuntiin. Viiden alakerta ja tuhnu hyökkäys eivät luo erityistä vaaran tunnetta ennen ratkaisumatsia.

Gareth Southgaten päävalmentama Englanti palasi maan pinnalle Iran-ilotulituksen jälkeen maalittomalla tasurilla USA:a vastaan. Tilanne on silti Kolmen Leijonan kannalta otollinen, kaikki on omissa käsissä ja voitolla irtoaa myös lohkon kärkipaikka. Tuo kiinnostaa varmasti, sillä pudotuspelivastus helpottuu suurella todennäköisyydellä.

Englanti on kaikessa edellä ja Wales joutuu leikkiin vieläpä ilman ykkösvahti Wayne Hennesseytä. Walesin on myös pakko hakea aiempaa aktiivisemmin maaleja, mikä sataa suoraan Englannin laariin. Eiköhän vielä pelitilannemaalittoman Harry Kanen johtama Englanti iske vähintään maalin enemmän kuin aseeton "paikallis"vastustajansa.


Tunisia venyy tasuriin?


Kombon päätöskohteeksi otetaan keskiviikolta ottelun Tunisia-Ranska tasapeli. Ranska on jo varmistanut paikkansa jatkopeleihin ja lähtee lohkon päätösmatsiin vahvasti kakkosmiehistöllään. Huono ei toki ole sekään kokoonpano, mutta umpitiivis Tunisia pystyy kyllä kiusaamaan maailmanmestareitakin. Ehkä jopa tasuripisteen arvoisesti.

Tunisia on puolustanut kaksi edellistä otteluaan loistavasti, mutta saaliina on silti vain tasapelipiste Tanskalta. Teema on täsmälleen sama, kuin mitä nähtiin jo karsinnoissa. Jalel Kadrin miehistöä on äärimmäisen vaikea yllättää. Vastapainona Karthagon Kotkat ovat sitten hyökkäyssuuntaan olleet kovin vaisuja. Kisojen avausmaali antaa vielä odottaa, eikä tilanne välttämättä muutu keskiviikkonakaan.

Ranskalle tasapeli olisi kelpo tulos, sillä se varmistaisi Didier Deschampsin miehistölle lohkovoiton. Tunisia puolestaan haluaa varmasti päättää kisat tyylillä ja pääsee myös täysin terveellä ykkösmiehistöllään tähän otteluun. Ei tasapeli ihan niin yllättävä tulos olisi, kuin mitä vedonlyöntikertoimista voisi olettaa. Ruksilla saadaan mukavasti arvoa komboon.
Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ecuador - Senegal U2.5 & Englanti -1.5 & Tunisia - Ranska X @9.39

Huti
iBet - Lue arvostelu

9.39

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

8.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

8.91

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

8.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena