Perjantain komboveto: NHL

Pe 11.11. | Klo 02:00 | NHL |
PERJANTAIN KOMBOVETO

Kohde sulkeutuu: 11.11.2022 02:00


Blue Jackets syöksykierteessä


Kombomme avauskohteena toimii Columbus Blue Jackets, jonka kausi on tähän saakka sujunut karmeissa merkeissä. Ei joukkue menestyskandidaattien joukossa kauteen lähtenyt, mutta tekeminen on silti ollut tähän asti alle kaiken arvostelun. Kaikesta huolimatta joukkue on materiaaliltaan esimerkiksi juuri tämän ottelun vastustaja Philadelphia Flyersia selkeästi laadukkaampi tässä Metropolitan-divarin jäsentenvälisessä.

Sinitakit nähtiin tositoimissa edellisen kerran Tampereella viikonloppuna, jossa joukkue jatkoi alkukauden sekavaa linjaa. Sarjan toiseksi eniten päästettyjä ja toisaalta toiseksi vähiten tehtyjä maaleja on se resepti, joka on suistanut Columbuksen koko sarjan kellariin. Tämän huonommaksi tekeminen ei kai Blue Jacketsilta voi enää mennä. Surkeus näkyy korostetusti myös kertoimissa.

Flyers puolestaan on ehdottomasti alkukauden yksi positiivisimpia yllättäjiä. Toisaalta myös kaikki taivaan merkit ovat olleet joukkueen puolella. Ykkösvahti Carter Hartin ilmiömäinen alkukausi ja ihan tiivis puolustaminen on maskeerannut tehokkaasti Flyersin tehottomuutta hyökkäyspäässä. Silti lienee turvallinen veikkaus, että Flyers tulee kauden mittaan vielä vauhdilla myös alaspäin.

Vedonlyöntikertoimet mielestämme kuitenkin jo liioittelevat joukkueiden alkukauden esityksiä. Columbuksella on alla toivottavasti henkeä nostattava pitkä retki Suomeen ja toisaalta vahva ymmärrys siitä, että nousun on alettava tässä ja nyt. Siihen materiaaliltaan yksi koko sarjan vaatimattomimmista nipuista Flyers tarjoaa oivallisen ponnahduslaudan. Pitkälle päälle kahden kertoimet kotivoitosta maistuvat.


Teukka rikkoo kuparisen?


Toiseksi kohteeksi komboomme otamme Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväisen onnistumisen maalinteossa kauden jälkimmäisessä matsissa Edmonton Oilersia vastaan. "Teukka" ei ole vielä tämän kauden osalta kuparistaan rikkonut, mutta tässä potentiaalisesti hyvin maalirikkaassa ottelussa siihen on jälleen erinomainen sauma.

Ykkösketjussa Sebastian Ahon rinnalla pelaavalle Teräväiselle on alkukaudesta siunaantunut paikkoja vaikka kuinka moneen osumaan, mutta vielä ei verkko ole heilunut. Myös Hurricanesin laadukas ylivoima tarjoaa ottelusta toiseen Teukalle hyvät saumat onnistua, mutta kun ei niin ei. Teräväinen onkin tällä hetkellä Canesin top-9 hyökkääjistä ainoa, jolla ei vielä maalimerkintää alkukaudesta ole.

Kuten tunnettua, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa. Silti Teräväisen maalihanojen uskoisi aukeavan lähitulevaisuudessa. Vaikka Teräväinen on nykyisellään erittäin monipuolinen pelaaja, puhutaan kuitenkin myös takuuvarmasta 20 maalin pelaajasta per kausi. Kolmetoista matsia ilman kihausta on siihen nähden pitkä putki. Lähes kolmen ja puolen kertoimella Teukan maali kelpaa mainiosti kupongille mukaan.


Pelivalintamme:

Columbus voittaa & Teuvo Teräväinen tekee maalin @7.82

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

7.82

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

7.65

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

7.65

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

7.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena