Perjantain komboveto: NHL

Pe 20.1. | Klo 02:00 | NHL | PERJANTAIN KOMBOVETO

Kohde sulkeutuu: 20.01.2023 02:00


Floridan tuska jatkuu?


Perjantain vastaisen yön NHL-komboveto aloitetaan Montrealista, jossa Atlantic-divisioonan jumbojoukkue Canadiens saa vastaansa saman divarin keskikastissa majailevan Florida Panthersin. Canadiens on juuri nyt kelpo vireessä, eikä joukkueiden ero missään nimessä ole kertoimien veroinen. Canadiensin ottelun lopullinen voitto (sis. ja+rl) nouseekin mainioksi pelikohteeksi.

Yhtenä jopa potentiaalisista mestarijoukkueista kauteen lähteneen Panthersin kausi on ollut katastrofi. Aleksander Barkovin kipparoima pantterit on ollut kesy lähes koko kauden. Varsinkin puolustussuuntaan tekeminen on ollut luvattoman heikkoa, Panthers on päästänyt Itäisen Konferenssin kolmanneksi eniten maaleja omiin. Edes paikka pudotuspeleissä alkaa olla kohta jo kiven takana.

Panthersin heikkouden lisäksi tämä peli-idea perustuu vähintään yhtä paljon myös Canadiensin lupaaviin otteisiin. Kaksi edellistä matsiaan voittanut joukkue ei ole läheskään niin heikko, kuin keskellä jälleenrakennusta olevasta nipusta vielä kauden alla uumoiltiin. Kotonaan kolme edellisestä neljästä ottelusta voittanut Canadiens on myös viime aikoina saanut pahasti vuotanutta puolustustaan parempaan kuosiin.

Florida on tottakai ottelun suosikki, mutta mielestämme paljon pienempi sellainen, kuin mitä kertoimet väittävät. Montreal ei tällä hetkellä ole helppo paikka vierailla, varsinkaan heikkovireiselle Panthersille. Otetaan siis kombon kärkeen kotijoukkueen ottelun lopullinen voitto, 2.85 tasoiset kertoimet tälle vaihtoehdolle ovat yksinkertaisesti liikaa.


Vegas katkaisee luisun?


Toiseksi kohteeksi komboomme otetaan Vegas Golden Knightsin voitto Detroitista varsinaisella peliajalla. Lännen kärkijoukkueisiin kuuluva ja Pacific-divisioonaa johtava Vegas on yllättäen hävinnyt kaksi edellistä matsiaan ja kurssi halutaan varmasti kääntää nopeasti. Tähän tarkoitukseen kolmen ottelun vieraskiertuettaan lopetteleva Red Wings sopii loistavasti.

Detroitin alkuvuosi on ollut sanalla sanoen surkea. Omissa kolisee vuotavan puolustuksen takana hurjaan tahtiin ja maalivahti Ville Hussollekin on sattunut hieman heikompi vaihe. Husso lienee tolppien välissä tässäkin matsissa ja haaste on jälleen valtava. Kuusi edellisestä kahdeksasta matsistaan hävinnyt Red Wings on vankasti rakennusvaiheessa, minkä odotuksia parempi alkukausi sai ehkä ajoittain unohtamaan.

Vegas puolestaan kuuluu sarjan parhaisiin joukkueisiin. Kotitappiot Edmontonille ja Dallasille tulivat yllättävän vaisujen esitysten jälkeen, joten nyt Bruce Cassidyn mielessä lienee vain ja ainoastaan paluu voittokantaan heikon Detroitin kustannuksella. Tämä olisi voinut toisissa olosuhteissa olla kotijoukkueelle potentiaalinen ohipeli, mutta nyt se ei sitä varmasti ole. Kahta hipovat kotikertoimet kuuluvat kupongille.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Montreal voittaa (ml) & Vegas voittaa (1X2) @5.64

Huti
iBet - Lue arvostelu

5.64

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

5.54

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

5.47

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

5.47

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.47

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena