Komboveto NHL: Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche

Komboveto NHL | Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche | 03:00 | 27.6.2022
Kohde sulkeutuu: 27.06.2022 03:00
Sitkeä Tampa nappasi viidennessä ottelussa voiton ja kavensi otteluvoitot nyt 3-2 lukemiin. Ensimmäinen erä ja ottelupallo siis selvitetty, mutta miten käy Tampan kotihallissa? Tästä vielä homma tasoihin ja Denverissä sitten seiskapeli? Vai juhliiko Colorado Avalanche mestaruutta vieraskentällä? Napataan me ensi yön kamppailuun suomalaiskomboa lapulle.Pre-Packs vedoista jotain lapulle?


William Hillin valmisvetolaarista eli Pre-Packseista löytyy pienimmällä kertoimella Cale Makarin piste ja Coloradon voitto viimeistään jatkoilla. 2.14 ei ole ollenkaan huono betsi.

Tästä kertoimet kohoavat koko ajan ja kyllähän sieltä Mikko Rantanenkin löytyy lapulle. Rantanen, Nathan MacKinnon, Gabriel Landeskog kaikille piste viimeistään jatkoajalla, kerroin 14.00. Varsin mahdollinen setti tässäkin pelissä.

Isoin Pre-Packs kerroin löytyy Nikita Kucherovin ja Steven Stamkosin kahdelle maalille, se on 76.00.Suomi-komboa lapulle


Bet Builderista voidaan hakea tähänkin peliin suomalaisväritteistä betsiä lapulle. Todennäköisin on Mikko Rantasen piste, toki tässä pelissä Artturi Lehkonenkin voi olla todella iso ratkaisija. Rantasen piste ja Coloradon voitto (jatkoaika mukaan lukien) tuo ainoastaan kertoimen 2.23. Rantasen piste ja Tampan voitto puolestaan on tarjolla 3.90. Jotenkin tässä on sellainen tuoksu että seiskapeliin mennään ja sehän onkin sitten sitä jotain.

Artturi Lehkonen ja Tampan voitto antaa kertoimeksi 5.20, Arsin pinna ja Coloradon voitto puolestaan tuo kertoimeksi 2.75. Rantasen maali ja Coloradon voitto toisi kertoimeksi 3.60. Arsin maalilla kerroin nousee lukemaan 4.90.


Päivän kombobetsi


Suomalaiskomboa haetaan, mutta haetaan tähän jälleen Rantasen paria pistettä, mutta Tampan voittoa jatkoaika mukaan lukien. Tuolle melkoisen messevä kerroin 13.00. Jos mielestäsi Rantanen väsää pari pistettä ja Colorado voittaa, tuolle kerroin 4.10.

Pelivalintamme:

KOMBO: Tampa voittoon (ML) ja Mikko Rantanen tekee vähintään 2 pistettä @13

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

13

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

13

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

13

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan