Komboveto NHL: Tampa - Colorado

Komboveto NHL | Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche | 03:00 | 21.6.2022
Kohde sulkeutuu: 21.06.2022 03:00
Stanley Cupin kolmas finaali ja nyt ollaan Tampan kotihallissa. Vinkkaajamme Rolle laittaa matsin menemään Tampalle ML, onhan tämä tosiaan niitä viimeisiä hetkiä kuin tuplamestarin pitää herätä pelaamaan. Ja onhan Tampa sen tehnyt näissä pudotuspeleissä aikaisemmin, taasko tässä käy näin? 7-0 tuloksen jälkeen ei ehkä uskoisi, mutta tämä on taas totaalisesti uusi peli.

Pre-Packs vedoista jotain lapulle?


William Hill, Mr Green ja Casumo peliyhtiöt tarjoavat mukavia etukäteen pakattuja settejä omilla sivuillaan. Kyllähän Mikko Rantasen piste (J.A. mukaan lukien) ja Coloradon voitto (J.A. mukaan lukien) kertoimella 2.25 on ihan kokeilemisen arvoinen setti, mutta tekeekö saman tempun ennemmin Steven Stamkos ja peli tosiaan Tampalle vaikkapa siellä jatkoilla? Kerroin 2.38. No, himobetsaaja laittaa lapulle pikkubetsillä vaikka molemmat, voittoa toki tulee parhaimmassakin tapauksessa todella vähän. NHL-peleihin saa mukavasti reipasta jännitettävää kombo-vedoilla!

Isomman kertoimen saa sitten Nikita Kucherovin parista pinnasta samalla kun Nathan MacKinnon tekee saman jutun. 8.00 kerroin ei ole ollenkaan paha, mutta nähtäisiinkö molemmilta herroilta pari pinnaa tässä pelissä? Vai laittaako kassarit kassin suun kiinni?

Mukava kerroin (34.00) on myös Mikko Rantasen, Nathan Mackinnonin, Steven Stamkosin ja Nikita Kucherovin maalille (jatkoaika mukaan luettuna). Kyllähän tuossa jännitettävää ainakin riittäisi.

Suomi-komboa lapulle


Bet Builder ominaisuudella voi näiltä vetofirmoilta rakennella omaa betsiä millaiseksi haluaa, Mikko Rantasen pari pistettä ja peli tasan varsinaisella peliajalla antaa melko kovan kertoimen 12.50. Ei Tampa tätä 0-7 tule häviämään, mutta tuleeko tässä ottelussa jatkoerät?

Artturi Lehkosen piste ja Tampan voitto antaa ihan passelin kertoimen, 5.10. Otetaanko tässä Rollen vinkistä vaari ja buustataan hieman Tampa ML betsiä Artturin pisteellä? Tampa ML ja Mikko Rantasen piste puolestaan antaa kertoimeksi 3.55, voihan sitäkin kokeilla. Tampa ML ja Rantasen pari pistettä vähintään antaa kertoimeksi 11.50, onko siinä jo liikaa riskiä?


Päivän kombobetsi


Ei lähdetä muuttamaan Rollen vinkkiä ja otetaan alustaksi Tampa ML eli Tampa vie ottelun viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen jatkoilla. Laitetaan siihen päälle vielä Mikko Rantasen maali, kerroin 7.00 on ihan komea tähän. Viime ottelussa tuli kolme syöttöä, olisiko nyt Rantasen vuoro tehdä ainakin yksi nyytti ja Tampan herätä näihin finaaleihin?

Pelivalintamme:

Tampa ML ja Rantanen väh. 1 maali @7.00

Huti
Casumo - Lue arvostelu

7.00

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

7.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

7.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan