CHL: Kometa Brno - Tappara

Julkaistu: 06.11.2018 14:16


CHL: Kometa Brno - Tappara
CHL | Kometa Brno - Tappara | 19:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso kaikki Champions Hockey Leaguen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Nordicbet näyttää kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Nordicbetin sivustolle suoraan tästä.

CHL 2018-19 kauden playoffit starttaavat ja suomalaisista Tappara ja Kärpät ovat tällä kaudella mukana jatkopeleissä. Tappara saapui maanantaina Tsekkiin ja pelaa tänään illalla Kometa Brnota vastaan. Tapparan liiga-kausi on ollut mollivoittoinen, mutta CHL:ssä joukkueella on mennyt hyvin. Kenties ympäristön muutos ja erilainen painetila on saanut Tapparan suoriutumaan CHL:ssä loistavasti, vaikka samaan aikaan liigassa on mennyt huonosti.

Kometa Brno sijoittui toiseksi alkulohkossaan EV Zugin jälkeen. Brno oli varsinkin puolustuksellisesti ja maalivahtipelin osalta hyvässä iskussa kuudessa alkulohkon ottelussa. Omaan maaliin meni 6 ottelussa 16 maalia ja varsinkin Marek Langhammer torjui Brnon maalilla hyvin. Joukkue peluutti kaikkia kolmea maalivahtiaan alkupeleissä.

Tappara voitti oman alkulohkonsa suvereenisti eikä hävinnyt yhtäkään ottelua varsinaisella peliajalla. Tappara päätti alkulohkon loistavasti kahdella voitolla Djurgårdenista, vaikka samaan aikaan liigassa Tappara oli kovissa vaikeuksissa ja tappioputkessa. Tapparan yleinen pelivoima on kuitenkin kovalla tasolla tämänkin tason joukkueita vastaan. Markkina on asettanut kokolailla tasavahvoiksi joukkueet, vaikka pelataan Kometa Brnon kotihallissa. Kotietu on todellinen keski-euroopassa, missä fanikulttuuri on suurempaa ja kotiyleisön paine muun muassa tuomareihin kovempaa.

Molemmat joukkueet ovat puolustaneet CHL:ssä hyvin ja pitäneet maaliaan puhtaana. Playoffeissa pelataan kaksi osaottelua ja uskomme että ensimmäinen ottelu otetaan enemmän varman päälle puolustuksen kautta, tiiviisti puolustaen. Molemmat tietävät, kuinka arvokas ensimmäisen ottelun tulos on, joten molemmat joukkueet tulevat varmasti fyysisesti ja mentaalisesti valmiina.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Alle 5 maalia @1.87

Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.87

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.87

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.78

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.78

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.78

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.76

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan