Konferenssiliiga: APOEL - Botev Plovdiv

Konferenssiliiga | APOEL - Botev Plovdiv | 20.00 | 28.7.2022
Kohde sulkeutuu: 28.07.2022 20:00
Kyproksen suurseura APOEL saa vieraita Bulgariasta, kun konferenssiliigan karsintojen toisessa osassa vastaan tulee Botev Plovdiv. Jälkimmäiseen osaan lähdetään maalittomasta tilanteesta, joten etu on täysin isännillä. Emme näe mitään syytä sille, miksi vierailijat pystyisivät ottelusta voiton nappaamaan!APOEL massiivisena suosikkina toiseen osaan!


APOEL selvisi suoraan Konferenssiliigan toiselle karsintakierrokselle ja kyseessä onkin joukkueen kauden ensimmäiset kilpailulliset ottelut. Avausosa päättyi siis maalittomaan tasatulokseen, joten APOEL pääsee toiseen osaan loistavista asemista. APOEL ei ole avausosan jälkeen pelannut matsiakaan, joten joukkue pääsee otteluun levänneenä ja saa tästä myös itselleen etua.


Avausosa oli tasainen, maalipaikat jakautuivat tasaisesti molemmille eikä tasapeli ottelusta ollut lainkaan vääryy. APOEL voitto laukaukset maalia kohden numeroin 3-2, mutta kaikki merkit viittaavat siihen että APOELin kotikentällä nämä lukemat tulevat olemaan reilusti isäntien puolella, sen verran paljon tasoeroa joukkueiden välillä on.Botev matsiin heikossa vireessä!


Bulgarialainen Botev Plovdiv nappasi kotimatsistaan oivan tuloksen ja sai pidettyä ennakolta vahvemman APOELin maaleitta. Joukkueen tavoitteena oli varmasti saada pidettyä ottelupari elossa toiseen osaan ja siinä Botev onnistuikin mallikkaasti. Uskomme että jälkimmäisessä osassa APOELin kotikentällä vuori on vain yksinkertaisesti liian suuri kiivettäväksi ja joukkueen eurotaival päättyy tähän.

Vierasjoukkueen formi matsiin tultaessa on heikko, viidestä viimeisimmästä ottelustaan joukkue on pelannut kaksi tasan ja hävinnyt kolme. Tämän ottelun kenraaliharjoituksessa Botev Plovdiv hävisi kotikentällään Ardalle numeroin 0-2. Botev Plovdiv on hävinnyt nyt kauden kaikki kolme sarjamatsiaan ja löytyykin sarjataulukon viimeiseltä sijalta.
Jatkoonmenijästä ei epäselvyyttä!


APOEL on eurokentillä tuttu näky ja on suuri suosikki myös selviämään Konferenssiliigassa lohkovaiheeseen. Tässä kyseisessä ottelussa ei vierailija Botev Plovdivista pitäisi olla isännille haittaa, sillä APOEL on materiaaliltaan sen verran vieraita edellä. Tähän kun lisätään se fakta, että vieraiden formi on kammottava, niin APOELin osakkeet nousevat kohisten. Me lähdemme hakemaan rahastusta rohkeasti isäntien vähintään parin maalin voitolla, josta tarjoillaan maukasta kerrointa. APOEL ottaa ottelun kotikentällään hallintaansa alusta lähtien eikä vierailla ole ottelussa saumoja!


Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

3-way Handicap: APOEL -1 @2.5

Osuma
Betfair - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.5

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.33

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys