Konferenssiliiga: AS Roma - Leicester

Konferenssiliiga | AS Roma - Leicester | 22:00 | 5.5.2022
Kohde sulkeutuu: 05.05.2022 22:00
AS Roma on hyvä kotijoukkue, ja Leicester taas heikko vierailija. Leicesterin puolustus on ollut tällä kaudella huono.AS Romalla on valtit käsissä, kun se pääsee kotiotteluunsa Leicesteriä vastaan tasatilanteesta 1-1. Leicester tarvitsisi Konferenssiliigan voittoa enemmän kuin AS Roma. AS Roma on näillä näkymin menossa ensi kauden Eurooppa-liigaan myös Serie A:n kautta, mutta Leicesterillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin voittaa nyt Konferenssiliiga.

Kumpikin joukkueista on kehnossa kunnossa. AS Romalla on alla neljä voitotonta ottelua ja Leicesterillä viisi. Viime viikonlopun kotimaan sarjoissa Leicester hävisi Tottenhamille 1-3 ja AS Roma pelasi Bolognan kanssa tasapelin 0-0.

Avausottelussa Leicester oli joukkueista parempi, mutta se törmäsi Jose Mourinhon nihilistiseen futistaktiikkaan. AS Roma teki maalin aikaisin, ja loppumatsin se vain makuutti puolustustaan alhaalla.
Roman Pellegrini teki vartin kohdalla ottelun avausmaalin boksin sisältä Zalewskin hyvän syötön jälkeen. Leicesterin tasoitus tuli reilun tunnin pelin jälkeen, kun AS Roman Mancini laittoi pallon omaan verkkoon. Leicesterin paremmuutta kuvastaa se, että se voitti laukaukset 13-4.

AS Roma on kotikentällään hankala voitettava. Se on voittanut Serie A:ssa kymmenen kotimatsia, ja se on sarjan kolmanneksi eniten. Joukkueen xG-lukemat on Serie A:n kotimatseissa keskimäärin 1.55 – 1.10. Konferenssiliigassa AS Roma ei ole kotimatsia hävinnyt, maaliero kotiotteluissa on 16-4.

Leicester taas ei ole kummoinen vierasjoukkue. Valioliigassa Leicester on hävinnyt 17 vierasmatsista yhdeksän, xG-lukemien keskiarvo on 1.15 – 2.02. Puolustus varsinkin on ollut Leicesterille ongelma.

EM-kisojen kuuma Spinazzola on taas kunnossa


AS Romalla on hyvä loukkaantumistilanne. Kärki Zaniolo, keskikentän Cristante ja puolustuksen Spinazzola ovat palanneet joukkueeseen. Spinazzola oli viime kesän EM-turnauksen kuumia pelaajia, mutta loukkaantui kisojen aikana.
Jose Mourinho antoi useammallekin avainpelaajalle huilivuoron viime viikonlopun Serie A -kierroksella. Jokunen tuli mukaan matsin lopussa, mutta melko tuoreilla jaloilla Roma pääsee peliin.

Leicesterin keskikentän kaksikko Dewsbury-Hall sekä Maddison ovat mahdollisesti sivussa. Ndidi ja Bertrand ovat varmasti sairastuvalla.
Leicesterin manageri Rodgers antoi huilivuorot viikonloppuna Evansille ja Fofanalle, mutta nyt he ovat varmaankin avauksessa.
Vardy saattaisi olla nyt avauksessa, viimeksi hän tuli mukaan penkiltä.


AS Roma on suosikki, mutta kyllä sen noin 2.15 -kerrointa voi pelata. Se on tällä kaudella ollut parempi joukkue kuin Leicester, ja varsinkin kotonaan se on ollut vahva. Leicesterin puolustus on hasardiryhmä, eikä sen hyökkäyskään ole ollut viime matseissa erityisen vahva. Viidessä viime ottelussa Leicester on tehnyt vain neljä maalia.Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

AS Roma @2.16

Fezbet - Lue arvostelu

2.16

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.08

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan