Konferenssiliiga: Djurgården - Sepsi Sfantu Gheorghe

Konferenssiliiga | Djurgården - Sepsi Sfantu Gheorghe | 20:00 | 11.08.2022
Kohde sulkeutuu: 11.08.2022 20:00

Allsvenskanin top2-jengi Djurgården ei hölmöile enää etumatkaansa romanialaista Sepsi Sfantu Gheorghea vastaan ja sinetöi rutiinivoitollaan kotonaan Tele2 Arenalla suolaiset pinnarahat kotivoitollaan kaupan päälle!
Konferenssiliigan karsintojen 3.kierroksella jälkimmäisessä osassa kohtaavat ruotsalainen Djurgården ja romanialainen Sepsi Sfantu Gheorghe toisensa Tele2 Arenalla, Tukholmassa toisensa keskiviikkona kello 20:00. Avausosan jälkeen Djurgården johtaa 3-1.

Djurgården piti hauskaa jo avausosassa Sepsin kustannuksella


Ruotsin pääsarjan Allsvenskanin top2-joukkue Djurgården esiintyi vahvasti ensimmäisessä osassa Stadionul Sepsillä, Sfantu Gheorgessa, Romaniassa, missä se juotti tyrmäystippoja isännilleen puolen tunnin kohdalla iskettyään kaksi osumaa tuolloin viiden minuutin välein.

Ensin DIF:in vahvin maaliruisku, Allsvenskanissa kuusi osumaa tehnyt ja seitsemän maalisyöttöä vielä kaiken kukkuraksi antanut Victor Edvardsen tulitti tukholmalaisten avausmaalin pilkusta 26.minuutilla. Maali oli Edvardsenin toinen Konferenssiliigan karsinnoissa. Viisi minuuttia lisää ja DIF siirtyi jo kahden maalin johtoon, kun sen lopulta voittomaaliksi jääneen osuman iski joukkueen varsinainen tähtipelaaja Joel Asoro. Asoro maalasi vielä toistamiseen toisen jakson ensimmäisellä kympillä. Sepsin kuparisen rikkoi Alexandru Tudorie puolestaan pilkusta 79.minuutilla.
Kotimaan liigoissa molemmat tuijottelivat kiikareita


Kim Bergstrandin luotsaaman Djurgårdenin osalta kotoinen Allsvenskan jatkui kolme päivää myöhemmin sunnuntaina, kun europelireissusta rasittuneet tukholmalaiset matkustivat Värnamon vieraiksi Finnvedsvallenille, Värnamoon, missä kaksikko tuijotteli kiikareita.Leontin Grozavun luotsaaman Sepsin urakka jatkui niin ikään kotoisessa Romanian Liga 1:ssä kolme päivää myöhemmin, kun sen vieraaksi saapui UTA Arad sunnuntaina. Myös tässä ottelussa tuijoteltiin kiikareita ja Sepsi jatkoi näin neljän kierroksen jälkeen Liga 1:ssä kuudentena ja UTA Arad puolestaan 12.ntena.

Sepsi ei sijoittunut viime kaudella maansa pääsarjassa kuuden parhaan joukkoon vaan joutui kuuden häntäpään joukkueen muodostamaan karsintalohkoon, minkä voittajalle oli porkkanana tiedossa paikka Konferenssiliigan karsinnoissa ja tuon paikan nappasi siis Sepsi. Tuolloin Marius Stefanescu (8) sekä Tudorie (7) olivat joukkueen kovimmat maalintekijät. Kumpikin veijari on onnistunut myös europeleissä.
Ruotsalaisnippu on liian vahva romanialaisille - ottaa rutiinivoiton pinnarahoineen


Djurgården hyppäsi mukaan Konferenssiliigan karsintoihin sen toiselle kierrokselle, missä pudotti jatkosta kroatialaisen Rijekan yhteismaalein 4-1 (2-1, 2-0). Sepsi Sfantu Gheorghe puolestaan heitti laulukuoroon slovenialaisen Olimpija Ljubljanan yhteismaalein 4-3 (3-1, 0-2) rankkarikisan jälkeen, johon päädyttiin molempien voitettua kotipelinsä kahdella maalilla.

Allsvenskanin kärkinippu on nyt pelannut 11 peräkkäistä ottelua (9-2-0) europelit mukaanlukien tappioitta voittaen niistä yhdeksän kamppailua eikä lähde häviämään saati vaarantamaan jatkopaikkaansa höntsäilemällä jälkimmäisessä osassa kotonaan vaan pelaa omaa, fiksua peliään mikä on taatusti myrkkyä romanialaisille, jotka eivät voi muutakuin turhautua ja yrittää rikkoa DIF:in peliä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Djurgården @1.69

Osuma
Hopa - Lue arvostelu

1.69

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.68

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.67

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.64

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä