Konferenssiliiga: Elfsborg - Molde

Konferenssiliiga | Elfsborg - Molde | 19:45 | 28.07.2022
Kohde sulkeutuu: 28.07.2022 19:45

Elfsborgin ja Molden avausosa Konferenssiliigan karsinnoissa oli jo sellaista nähtävää, että pulssi hakkaa vielä viikon jälkeenkin ja jälkimmäistä osaa tuskin malttaa odottaa! Ei ole mitään syytä olettaa, että toisessa osassakaan himmaltaisiin maaleilla. Elfsborgilla ei ole mitään hävittävää ja se voi lähteä urku auki saalistamaan osumia alkuvihellyksestä asti. Moldekaan tuskin alkaa jarrutella vaan vastaa mielellään haasteeseen!




Konferenssiliigan karsintojen toisella kierroksella kohtaavat Elfsborg ja Molde toisensa parin jälkimmäisessä osassa Borås Arenalla torstaina kello 19:45. Otteluparin avausosan vei Molde maalein 4-1 kotonaan Molde Stadionilla viime viikolla.




Molde ja Elfsborg maalikarnevaaleissa huikeassa avausosassa


Jimmy Thelinin luotsaama Elfsborg siirtyi vartin pelin jälkeen sivurajaheiton jälkitilanteesta 1-0 johtoon, kun pallo pelattiin boksin sisällä Per Frickin oivaltavalla syötöllä sinne kirmanneen joukkueen ykköstykin Rasmus Almin jalkaan, jolla oli täydessä vauhdissa helppo työ tulittaa pallo Molden verkkoon. Moldella oli tilaisuus myös tasoittaa läpiajosta, mutta Elfsborg-vahti Tim Rönning oli hereillä. Elfsborgille aukeni myös mainio paikka siirtyä jo kahden maalin johtoon, mutta Simon Strandin vaparista pallo jysähti ylärimaan! Molde sai luotua vielä yhdestä hyökkäyksestä useitakin maalipaikkoja, mutta Elfsborgin puolustus pelasti ensin maaliviivalta ja Rönning puolestaan nyrkkeli tilanteen kulmaksi. Tauolle mentiin Elfsborgin maalin johdossa.

Toisella puoliajalla Erling Moen luotsaama Molde heräsi. Markus Andre Kaasa tasoitti pelin boksin rajalta 49.minuutilla pallon viuhuessa vetäjän näkövinkkelistä vasempaan alanurkkaan. Lisää seurasi kuusi minuuttia myöhemmin, kun Molden vastaiskuhyökkäys toimi tuhoisasti ja Kristoffer Haugen pääsi iskemään riparista boksin sisältä joukkueen voittomaaliksi lopulta jääneen 2-1 osuman. Eikä siinä vielä kaikki. Vain viisi minuuttia edellisestä ja Haugen keskitti vasemmalta suoraan Emil Breivikin päähän ja Molde-pakki puski joukkueensa kolmannen maalin! Eikä siinäkään vielä kaikki. Elfsborgin huuhkajapakki Leo Väisänen osui epäonnekkaasti kädellä palloon vieraiden boksin sisällä ja Molden Sivert Mannsverk pääsi vielä 81.minuutilla niittaamaan loppunumeroiksi 4-1.




Molden kenraali sujui voitokkaasti Elitserienissä, kun taas Elfsborg sai maistaa kalkkia Allsvenskanissa


Molemmilla joukkueilla oli viikonvaihteessa kotoisissa liigoissaan sarjapelit edessään. Elitserieniä johtava Molde hoiti oman kenraalinsa kunnialla, kun se kukisti liigakahdeksikon Sandefjordin 3-2 Sandefjord Arenalla sunnuntaina. Molden avausmaalin ensimmäisellä pelijaksolla viimeistellyt Martin Linnes oli vieraiden kaikissa maaleissa mukana, sillä Molde-pakki syötti myös Kaasan sekä Ola Brynhildsenin toisella jaksolla tekemät osumat. Allsvenskanissa kymmenentenä oleva Elfsborg otti puolestaan omassa kenraalissaan lukua Allsvenskanin kutoselta Kalmarilta 0-1 lukemin Guldfågeln Arenalla Oliver Bergin iskiessä voittomaalin kotifanien riemuksi toisen jakson alussa.




Verkot toistamiseen tötterölle!!


Elfsborgin ja Molden todella vauhdikas ja korkeatasoinen avausosa oli vahvaa tykitystä molemmilta joukkueilta eikä ole mitään syytä epäillä, etteikö myös jälkimmäisessä osassa mässäiltäisi maaleilla. Elfsborgilla ei ole enää yhtään mitään hävittävää ja se viihtyy maalirikkaissa peleissä. Molde tuskin lähtee myöskään peruuttelemaan vaan ottaa itänaapureiltaan mielellään haasteen vastaan!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 3,5 maalia @2.55

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

2.43

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.425

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.3

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.25

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä