Konferenssiliiga: Lilleström - SJK

Konferenssiliiga | Lilleström - SJK | 20:00 | 28.07.2022
Kohde sulkeutuu: 28.07.2022 20:00

Paperilla ennakkosuosikkina tähän Konferenssiliigan karsintapariin lähtenyt Lilleström oli ajoittain vaikeuksissa SJK:ta vastaan Seinäjoella, mutta onnistui silti kampeamaan vierasvoiton isännistään. Nyt kotiluolassaan se lähtee varmasti hyökkäysvoittoisemmalla taktiikalla prässäämään SJK:n irti palloista ja pakottamaan seinäjokiset riskinottoon tietäen, että vieraiden on tehtävä vähintään kaksi osumaa suistaakseen LSK:n jatkosta. Tässä kamppailussa tullaan näkemään maaleja huomattavasti avausosaa enemmän!
Konferenssiliigan karsintojen toisella kierroksella jälkimmäisessä osassa Lilleström ja SJK kohtaavat toisensa Åråsen Stadionilla torstaina kello 20:00. Otteluparin avausosassa Lilleström oli parempi 1-0 OmaSP Stadionilla, Seinäjoella.
Lilleström näytti SJK:lle mallia maalinteossa - seinäjokisten kenraali lupaa osumia jälkimmäiseen osaan


Kaksikon välisessä avausosassa Joaquin Gomezin luotsaamalla SJK:lla oli myös omat tilaisuutensa onnistua maalinteossa. Paras paikka siunaantui Jake Jervisille, mutta hyvässä vireessä lasaretista takaisin rosteriin palattuaan ollut britti sai jo harhautetuksi 66.minuutilla pilkussaan Lilleström-vahdin Mads Christiansenin toiseen suuntaan, mutta itse veto suuntautui oikeaan maalitolppaan ja tilanne kuivui kokoon. Paria minuuttia myöhemmin pallo olikin sitten seinäjokisten maalissa Geir Bakken luotsaaman Lilleströmin Vetle Dragsnesin onnistuttua maalaamaan voittomaalin kulman jälkitilanteesta.

Tasainen peli avausosassa kasvatti varmasti SJK:n itseluottamusta jälkimmäiseen osaan, missä sen on onnistuttava maalinteossa vähintään kahdesti jatkoon mennäkseen. Edellisellä kierroksella kaikkien aikojen ensimmäisen voittonsa ja jatkopaikkansa eurokentillä Floran kustannuksella ottaneella SJK:lla ei ole enää mitään hävittävää ja se voi laittaa jälkimmäisessä osassa syystäkin ihan kaikkensa peliin.

Norjan Elitserienissä kakkosena heti Molden jälkeen oleva Lilleström ei ole pelannut kotoisessa liigassa peliäkään SJK-sarjan avauspelin jälkeen. Seinäjokiset kävivät sen sijaan kaatamassa Veikkausliigassa FC Lahden 3-1 Lahden stadionilla viime sunnuntaina. SJK onnistui ottamaan siis voiton reservipitoisella rosterillakin Veikkausliigan viimeistä edellisenä olevista lahtelaisista, kun Gomez lepuutti avainpelaajistaan Jervisiä ja Mehmet Hetemaj’ta, jotka tapittivat peliä vaihtopenkiltä käsin eikä esim. Pyry Hannola, Matej Hradecky sekä Daniel Håkans matkustaneet edes Lahteen. Gomezin kierrätyskeskuksessa luottamuksesta kiittivät erityisesti SJK:n nuorisokaarti sekä uudet vahvistukset, joista ensimmäiset maalinsa iskivät Samson Ebuka ja Diego Rojas avausjaksolla. Lopullisen niitin lahtelaisten arkkuun iski tunnin kohdalla maalinteossa onnistunut 21-vuotias Tuomas Kaukua, joka maalasi jo toisessa peräkkäisessä liigapelissä kasvattaen kauden maalimääränsä kolmeen osumaan nousten tasoihin Macoumba Kandjin ja Josepablo Monrealin kanssa.Verkot tötterölle!


Seinäjoella Lilleström antoi SJK:n pitää palloa ja iski itse pääasiassa vastahyökkäyksin sekä erikoistilanteista. Kotonaan norskit tulevat varmasti ahnaammin päälle kuin yleinen syyttäjä. Lilleströmin selvästi liukkain pelaaja oli nigerialaishyökkääjä Akor Adams, joka ui herkästi tilanteisiin ja ahnehti maalipaikkoihin. LSK:n kotiluolassa Adams on varmasti vieläkin hankalammin pidettävissä ja kuudesti kotoisessa Elitserienissä maalinteossa onnistunut isäntien syömähammas johtaneekin Lilleströmin palettia tälläkin kertaa. Jos ja kun SJK onnistuisi myös maalinteossa tämä peli-idea uisi varmemmin katiskaan, muussa tapauksessa mennään kieli keskellä suuta kohti lunastusta!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia @1.75

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.73

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.72

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.72

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.66

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä