Konferenssiliiga: Marseille - Feyenoord

Konferenssiliiga | Marseille - Feyenoord | 22:00 | 5.5.2022
Kohde sulkeutuu: 05.05.2022 22:00
Avausmatsi oli viihdyttävä viiden maalin koitos. Tälläkin kertaa on odotettavissa reipasta hyökkäämistä.Feyenoord voitti kotikentällään konferenssiliigassa Marseillen 3-2. Ottelun ensimmäinen jakso oli erinomaisen viihdyttävä, jos ei niin välitä puolustamisesta. Kummallakin oli maalipaikkoja heti alusta lähtien, ja sitten parinkymmenen minuutin kohdalla muutaman minuutin välein Feyenoordin Dessers ja Sinisterra tekivät maalin mieheen. Marseillen Dieng kavensi kahdeksan minuuttia myöhemmin ja viitisen minuuttia ennen taukoa Gerson laittoi pelin tasoihin. Heti toisen jakson aluksi Feyenoordin Dessers teki Marseillen puolustuksen emämokan ansiosta voittomaalin. Ottelun loppupuolella kummallakin oli vielä paikkoja, mutta viisi maalia riitti.

Feyenoord on komeassa voittoputkessa. Sillä on nyt alla kaikki turnaukset mukaan lukien viiden voiton putki. Konferenssiliiga on Feyenoordille kuitenkin paras mahdollisuus pokaaliin ja samalla se saisi paikan ensi kauden Eurooppa-liigaan. Feyenoord on nyt Hollannin liigassa kolmosena, eroa kärkijoukkue Ajaxiin on 11 pistettä.
Marseille on hävinnyt kaksi viimeistä, kun vielä viikonloppuna Ligue 1:ssä se hävisi Lyonille 0-3. Marseille on Ligue 1:ssä kakkosena, mutta eroa on kärjessä 14 pistettä PSG:n hyväksi. Viimeisen kuukauden aikana se on hävinnyt Ranskassa Lyonille ja PSG:lle, muuten sen saldo näyttää pelkkiä voittoja maaliskuun alkupuolelta lähtien.

Paljon painetta, paljon kulmia


Marseillelta ainakin Balerdi ja De La Fuente ovat sairastuvalla. Guendouzi voisi tulla taas avaukseen. Payet on joukkueen ykkösmies, ja kärjessä hänen edessään pelaa joko Bakambu tai Milik.

Feyenoordilta puuttuvat ainakin Toornstra sekä veskari Bijlow. Genkistä lainalla oleva Dessers taitaa olla taas avauksessa, hän on ollut hyvässä maalivireessä. Arsenalista lainalla oleva Nelson pelannee laidalla ja toisella puolella Sinisterra.


Odotettavissa taitaa taas olla reipas matsi, mikäpä sitä avausottelusta muuttuisi. Marseillen on voitettava, ja se pelaa varmasti hyvin aktiivista futista heti alusta lähtien. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi vain noin 1.55, mutta paremmin kiinnostaa over-betsit kulmapotkujen puolelle. Aktiivinen peli, painetta maaleilla ja paljon kulmia. Yli 10.5 kulmaa saa yli kakkosen kertoimia. Avausmatsissa nämä joukkueet saivat aikaan 11 kulmaa.
Feyenoorin tämän kauden matseissa on tullut vähintään 11 kulmaa lähes seitsemän kertaa kymmenestä. Marseillen kotimatsien kulmakeskiarvo on tasan 11.

Alla oleva video todistaa, että kaikki mulkut futisfanit eivät tule joko Englannista tai Venäjältä.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Yli 10.5 kulmaa @2.05

Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.02

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.02

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.95

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan