Konferenssiliiga: Molde - Elfsborg

Konferenssiliiga | Molde - Elfsborg | 19:00 | 21.07.2022
Kohde sulkeutuu: 21.07.2022 19:00

Vasta tällä kierroksella Konferenssiliigan karsintoihin mukaan tulevat joukkueet Molde ja Elfsborg ottavat avausosassa yhteen Molde Stadionilla perinteisen Åker Stadionin sijasta. Otteluparissa on odotettavissa puolin ja toisin maaleja, kuten tämän kaksikon peleissä on tällä kaudella voittopuolisesti niitä nähtykin!
Konferenssiliigan karsinnoissa toisen kierroksen avausosassa Molde ja Elfsborg kohtaavat toisensa Molde Stadionilla torstaina kello 19:00.

Molde kenraalissaan niukasti alakastin Haugesundia parempi hikisellä pilkkuosumalla


Erling Moen luotsaama Norjan Elitserienin kärkijengi Molde on kerännyt kotimaansa pääsarjassa 15 ottelusta 33 pistettä yhteismaalein 29-13. Tasapisteissä oleva Lilleström on toisena lähes identtisin maalieroin 29-14. Molde on käärinyt kasaan kymmenen voittoa, kolme tasuria ja kaksi tappiota. Molden maalikeskiarvo on 1,93-0,87.

Moldelta löytyy myös kattavasti leveyttä, mistä kertoo Moen suojattien ratkaisijoiden määrä. Norsunluurannikon 19-vuotias David Datro Fofana on viimeistellyt kuusi osumaa. Toiseksi kovin maalari on ollut 23-vuotias Magnus Retsius Grodem viidellä maalillaan. Kolme osumaa tehneitä veijareita löytyy lisäksi kaksi kappaletta: 31-vuotias Magnus Wolff Eikrem sekä 28-vuotias Kristoffer Haugen ovat onnistuneet viimeistelemään kolme maalia mieheen.

Viime kaudella Elitserienissä toiseksi mestaruuden voittaneen Bodö/Glimtin taakse jääneen Molden silloinen ykköstykki 27 osumallaan oli 28-vuotias Ohi Omoijuanfo, joka voitti myös Elirserienin maalipörssin päätti siirtyä kauden päätteeksi Crvena zvezdan riveihin Serbian pääsarjaan Super Ligaan.

Molden kenraali sujui ihan kohtalaisesti viime viikonvaihteessa, kun se kaatoi Elitserienin alemman keskikastin joukkueista Haugesundin 1-0 kotiluolassaan Grodemin pilkkuosumalla toisella pelijaksolla.
Elfsborgin kenraali penkin alle Hammarbyn vieraana


Jimmy Thelinin luotsaama Allsvenskanin kahdeksikko Elfsborg on raapinut kasaan 14 ottelusta 20 pistettä yhteismaalein 26-18. Maalikeskiarvolla mitattuna lukema näyttää 1,86-1,29.

Elfsborgin maalitilaston kärkipaikkaa pitää hallussaan viisi maalia iskenyt ja neljä maalia syöttänyt Rasmus Alm. Simon Olsson on onnistunut neljästi sekä islantilainen Sveinn Aron Gudjohnsen kolmesti maalinteossa.

Edellisessä pelissään Elfsborg jäi kolmatta kertaa peräkkäin ilman voittoa, kun Allsvenskanin nelonen Hammarby otti siitä selvän rutiinivoiton 3-0 kotiluolassaan Tele2 Arenalla, Tukholmassa viime sunnuntaina. Abdelrahman Saidi viimeisteli voittomaalin jo pelin kahdeksannella minuutilla. Toisessa peräkkäisessä ottelussaan maalinteossa onnistunut Gustav Ludwigson iski kaksi jälkimmäistä osumaa.

Elfsborg sijoittui viime kaudella täpärästi Allsvenskanissa neljänneksi vain kaksi pinnaa pronssia ottaneen Djurgårdenin taakse. Malmö vei mestaruuden ennen tasapisteissä toiseksi jäänyttä AIK:ta. Kaksikko oli DIF:iä kaksi pinnaa edellä.
Vähintään kolmen osuman peli toteutuma 65% luokkaa


Molden maalitodennäköisyys on rapiat yli 80% luokkaa, kun taas Elfsborgin maalin todennäköisyys pyörii 78% paremmalla puolella.

Molde on jäänyt ilman osumia Elitserienissä tämän kauden aikana ainoastaan kahdesti eli 13% (2/15). Elfsborg on jäänyt tällä kaudella Allsvenskanissa viidesti ilman maalia eli lähes 36% (5/14).

Tiukassa paikassa tasaisessa ottelussa kuitenkin otteluparin avausosa tullaan pelaamaan 14C lämpötilassa, missä sateen uhka on 77% luokkaa ja tuulen voimakkuus viisi metriä sekunnissa.

Tilastojen valossa kuitenkin molempien joukkueiden peleissä on tällä kaudella isketty yli 2,5 maalia noin 65% todennäköisyydellä, jolloin pelikelpoisiksi nousevat kaikki yli 1,55-kertoimiset kertoimet. Kun markkinoilta saa reilusti yli 1,70 paisteja, miksi jättää ostamatta paistia sen ollessa tarjouksessa? Otteluparien avausosissa sitäpaitsi isketään yleensä enemmän osumia kuin jälkimmäisissä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia @1.76

Osuma
Fansbet - Lue arvostelu

1.76

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.75

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.72

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.68

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä