Konferenssiliiga: Young Boys - FK Liepaja

Konferenssiliiga | Young Boys - FK Liepaja | 21.00 | 28.7.2022
Kohde sulkeutuu: 28.07.2022 21:00
Sveitsin suurseura Young Boys saa vieraita Latviasta, kun FK Liepaja saapuu vieraaksi Konferenssiliigan karsintojen toiseen osaan. Avausosa oli lopputuloksen kannalta tiukka, mutta tässä osassa tuskin näin käy ja maaliverkot heiluvat useampaan otteeseen!Young Boys tulee mättämään maaleja!


Young Boys on totuttu näkemään eurokentillä ja uskommekin joukkueen selvittävän tiensä Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Joukkue pääsee kotikentälleen toiseen osaan FK Liepajaa vastaan 1-0 johtotilanteesta, jonka joukkue nappasi itselleen vieraskentältä avausosassa. Ottelu oli täysin Young Boysin hallintaa, joukkue voitti maalintekoyritykset peräti 23-9 ja laukaukset maalia kohden menivät sveitsiläisten hyväksi numeroin 4-1. Maalinteko sakkasi, mutta sama tuskin toistuu kotimatsissa, jossa voivat loppulukemat olla rumat.

Young Boys pelasi karsintamatsien välissä kotimaansa sarjaa, jossa joukkue nappasi itselleen kolme pistettä komealla vierasvoitolla Sionsista numeroin 0-3. Joukkueen tähtenä ottelussa tuikki kahdesti avauskympin aikana maalipuiden väliin osunut 24-vuotias ranskalaishyökkääjä Wilfried Kanga.Vierailla ei mahdollisuuksia!


FK Liepajalla on massiivinen vuori kiivettävänään, 1-0 tappioasemasta toiseen osaan vieraskentälle, jossa vastassa on selvästi itseä laadukkaampi joukkue. Ikävä sanoa, mutta latvialaisten jatkoonmeno vaatii ihmeen, ehkä kaksikin. FK Liepaja oli täysi vastaantulija jo kotikentällään, jossa Young Boys olisi paremmalla viimeistelyllä voinut iskeä viisikin maalia. Kun tiedetään se, että Young Boys kotikentällään tuskin antaa tuumaakaan siimaa, niin vierailla voi olla äärimmäisen hikinen ja ikävä iltapuhde tiedossa.

Vieraiden kokoonpanosta löytyy yksi nimi ketä kannattaa seurata suurennuslasin kanssa. 28-vuotias brassikeskikenttä Lucas Villela on ollut loistavassa vireessä Latvian pääsarjassa jo johtaa joukkueensa sisäistä maalipörssiä kahdeksalla maalillaan. Mikäli FK Liepaja saa vieraissa maaliverkot soimaan, ei kannata yllättyä mikäli maalintekijän nimen kohdalla lukee "Villela".


Maaliverkot kovilla!


Kaiken järjen mukaan jo avausosassa piti maaliverkkoja soida useammin kuin kerran, mutta avausosan vähämaalinen taisto antaa loistavan mahdollisuuden pelata tähän otteluun runsamaalista taistoa. Vaikka joukkueiden välinen tasoero onkin valtava, jäi ottelupari avausosan jälkeen henkiin eikä Young Boys voi lähteä kotikentälleen säästelemään. Young Boys on Sveitsin pääsarjassa voittanut kauden kaksi ensimmäistä otteluaan numeroin 3-0 ja 4-0, joten maaleja joukkue kykenee iskemään komealla tahdilla. Nyt kun kotikentällä on vastassa itseään selvästi heikompi joukkue, niin maaliverkot tulevat olemaan kovilla. Yli 3.5 maalin ottelusta tarjoillaan päälle kahden kerrointa, jonka me otamme vastaan ilolla!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 3.5 maalia @2.1

Huti
Betfair - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.08

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys