Liiga: KooKoo - Kärpät | Kärpät helppoon voittoon?

Julkaistu: 23.02.2019 08:50


Liiga: KooKoo - Kärpät | Kärpät helppoon voittoon?
Liiga | KooKoo - Kärpät | 17:00
Nordicbet Nordicbet
Kouvolan Betonissa on lauantaina tarjolla varsin epätasainen jääkiekko-ottelu, ainakin mitä pääsarjatason lätkään tulee. KooKoo kyntää tappiosta toiseen niin kotona kuin vieraissakin ja sarjakärki Kärpät on yllättävän Lukko-tappion jälkeen palannut vahvasti sille uralle, mitä lähes koko kauden on pohjoisen pikkupedoilta nähty. Harvoin näin suuresta vierassuosikista houkuttelevia pelikohteita löytyy, mutta kyllä tänään Kärpät kuuluu kupongille.

KooKoo on vahvasti ja nopeasti pudonnut sarjan heikoimmaksi joukkueeksi. Loukkaantumiset runtelevat pahasti, mikä vaikeuttaa tekemistä. Selvimmin tämä näkyy maalinsuulla, kolmosvaihtoehto Oskari Salminen jatkanee tänäänkin maalilla. Kapealle materiaalille eilinen ottelu Jyväskylässä ei myöskään tee hyvää tätä iltaa ajatellen. Tuoreehko päävalmentaja Mikko Heiskanen ei myöskään ole saanut joukkueen viisikkopelaamista oikeastaan minkäänlaiseen kuosiin, mikä vaikuttaa ammatilliselta itsemurhalta säntillistä Kärppiä vastaan.

Kärpät on Lukko-selkäsaunan jälkeen pelannut jälleen tutun vahvasti. Kolme viime ottelun maaliero 14-4 kertoo ihan riittävästi joukkueen tekemisestä. Mikä Pyörälä ja Atte Ohtamaa ovat sivussa, mutta toisaalta esimerkiksi vihdoin kunnolla irti päässyt Jasper Lindsten pelaa huimaa jääkiekkoa juuri nyt. Rasmus Kuparin nuorisoketju onkin tänään seuraamisen arvoinen tapaus, KooKoo:ta vastaan tilaa ja aikaa on luvassa.

Siinä missä KooKoo yrittää selviytyä, Kärpät painaa neljällä ketjulla päälle. Tasoero on kautta linjan niin suuri, kuin se nykypäivän liigassa ylipäänsä voi olla ja onkin hyvin vaikea nähdä miten varamiehinen KooKoo tässä mankelissa pärjäisi. Parhaat pelivalinnat löytyvät poikkeuksellisesti jättisuosikin puolelta.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Kärpät -2 @1.78

888sport - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.78

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.78

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.77

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.77

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.77

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.75

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan