Liiga: KooKoo - SaiPa | Kaakon Derbyllä kausi käyntiin!

Julkaistu: 13.09.2018 15:51


Liiga: KooKoo - SaiPa | Kaakon Derbyllä kausi käyntiin!
Liiga | KooKoo - SaiPa | 18.30
KooKoo isännöi SaiPaa Liigan avauskierroksella.

KooKoo sijoittui edellisellä kaudella sijalle 14, taakse jäi vain Vaasan Sport. Kouvolassa odotetaan varmasti kieli pitkällä sitä, että kaupungin ylpeys pystyisi taistelemaan playoff-paikasta, mutta ennakkoon ajateltuna melkoista yllätystä se vaatisi.

KooKoo jäi ilman merkittäviä vahvistuksia kesällä, joukkueen avainpelureihin kuuluvatkin tulevalla kaudella mm. puolustaja Bonsaksen ja hyökkääjä Haataja. Tältä parivaljakolta odotetaan Kouvolassa paljon, rutkasti Liiga- kokemusta tuova pari on isossa osassa KooKoon kauden kulussa. Maalivahtiosasto pysyi muuttumattomana, Järvenpää lähtee ykkösveskarina liikenteeseen ja haastajana on Perhonen.

KooKoo pelasi harjoituskaudella seitsemän matsia, voittaen niistä viisi. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon se, että KooKoo kävi ulkomailla hiomassa kuntoaan ja siellä kohdattujen joukkueiden taso ei ole Liiga- tasoa. Viimeisimmässä harkkamatsissa joukkue kaatoi komeasti kotonaan Jukurit numeroin 5-2.

SaiPa oli kaikkien suureksi yllätykseksi edellisellä kaudella seitsemäs, joukkue haastoi puolivälieräsarjassa TPS:n, mutta joutui taipumaan otteluvoitoin 4-2. Jopa mustaksi hevoseksi joissain medioissa povailtu lappeenrantalaisporukka lähteekin jatkamaan positiivista flowtaan Tero Lehterän alaisuudessa.

SaiPalle tarttui muutama lupaava täky vahvistusosastolta, Zagrebista saapunut hyökkääjä Morley ja jo edellisen kauden lopun Lappeenrannassa pelannut Denisov nähdään keltapaidassa tällä kaudella. Maalivahtipari on SaiPalla vahva, edellisellä kaudella läpimurtonsa Liigan kärkeen tehnyt Tuohimaa jatkaa ykkösenä ja sopivana kirittäjänä toimii NHL-sopimuksen kirjoittanut Westerholm.

SaiPan harjoituskausi oli vakuuttava. Joukkue pelasi kuusi kamppailua voittaen niistä viisi, ainut tappio tuli KHL-seura Severestalille numeroin 2-3. Viimeisimmässä harjoitusmatsissa SaiPa kaatoi vieraskentällä KalPan lukemin 2-4.

Ottelusta voidaan odottaa tasaista, molemmat pelasivat hyvän harjoituskauden ja lähtevät hyvistä tunnelmista kauteen. Uskomme kuitenkin siihen, että SaiPa tästä kamppailusta voiton nappaa, joukkueen harjoituskauden matsit ovat olleet todella vakuuttavia ja peli on valmista. Maukas vieraskerroin lähtee lapulle mukisematta!

Pelivalintamme:

1X2: 2 @2.52

Coolbet - Lue arvostelu

2.52

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.50

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.45

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.45

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.45

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan