Salibandyliiga: Koovee - Classic

Julkaistu: 06.02.2019 10:51


Salibandyliiga: Koovee - Classic
Salibandyliiga | Koovee - Classic | 18:30
1. divisioonaan putoamaan tuomittu Koovee saa vieraakseen sarjan toisessa päässä majailevan Classicin. Koovee on 20 pelatun ottelun jälkeen edelleen vailla voittoa varsinaisella peliajalla ja pisteitä on kasassa vain kuusi. Huonoista lähtökohdista kauteen lähtenyt ryhmä jaksoi alkukaudella vielä kiusata muita, mutta käytännössä marraskuusta asti Kooveeta on lyöty kuin vierasta sikaa. Tammikuussa joukkue tosin saattoi maistaa jo voiton maun suussaan, kun se johti vierasottelussa Welhoja vastaan peliä jo 5-1. Joukkueen selkärangan paksuus paljastui kuitenkin karulla tavalla, kun Welhot iski kuusi seuraavaa osumaa ja voitti ottelun lukemin 7-5.

Classic pelasi viimeisimmän salibandyliigan ottelun ennen maajoukkuetaukoa Raholassa Nokian KrP:ta vastaan. Joukkue oli ottelun alkuhetket vaikeuksissa, mutta maailman parhaan seurajoukkueen rutiini oli lopulta näädille liikaa siitäkin huolimatta, että joukkue pelasi hieman varamiehisenä. Classic tekee runkosarjapeleissä usein vain tarvittavan, mutta sillä on ilmiömäinen kyky kiristää ruuvia tarvittaessa.

Maajoukkuepelaajia vilisevän Classicin ja kokemattoman sarjajumbon kohtaamisessa ei voittajaa tarvitse miettiä ja samaa mieltä asiasta on muun muassa Mr Green, joka ei otteluun tarjoa edes 1X2-kohdetta. Paras kohde otteluun on ehdottomasti Kooveen yli 2.5 maalia. Tehottomuudestaan huolimatta joukkue luo otteluissa tarpeeksi ykkössektorin maalipaikkoja ja niitä syntyy myös Classicia vastaan, joka tuskin otteluun lähtee puolustuksen kautta. Viimeisten 10 vuoden aikana Koovee on jäänyt vain kerran alle kolmeen osumaan Classicia vastaan pelatessaan.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Kotijoukkueen maalit: Yli 2.5 @1.89

Unibet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.89

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan