Salibandyliiga: Koovee - Happee

Julkaistu: 09.03.2018 23:54


Salibandyliiga: Koovee - Happee
Salibandyliiga | Koovee - Happee | 17:00
LeoVegas LeoVegas
Koovee ei ole vielä täysin kuivilla vesillä. Viimeisellä sijalla oleva Salba on tamperelaisia kaksi pistettä perässä ja se kohtaa viimeisellä kierroksella vailla panosta pelaavan Nokian KrP:n. Happeen sijoitus sarjassa tulee olemaan jotain kolmen ja viiden välillä. Voitolla ainakin kotietu olisi varma.

Koovee kyllä yrittää kaikkensa, mutta viimeisistä neljästä ottelusta kasassa on vain yksi piste. Maalinteko on joukkueelle tällä hetkellä tervan juontia ja suuremmilta tappioilta joukkueen on pelastanut loistavasti torjunut Arvid Vonk. Huomenna Kooveen A-juniorit pelaavat puolivälieräottelun vieraissa EräViikinkejä vastaan ja ainakin hyvän kauden pelannut Samuli Segerman on Facebook-tapahtuman mukaan menossa tuohon otteluun. Joukkueessa on paljon A-juniori-ikäisiä, joten sopii olettaa, että myös muita pelaajia on Kooveelta tänään sivussa.

Happee harjoitteli edellisessä ottelussaan maalintekoa varamiehisen KrP:n kustannuksella. Nokialaiset jäivät lopulta jalkoihin, lukemin 10-3. Happee lähtee hakemaan Kooveesta voittoa, sillä se ei halua laskea kotiedun saamista sen varaan, että vailla panosta pelaava Classic voittaisi TPS:n vieraissa.

Happee pieksi Kooveen kauden ensimmäisessä kohtaamisessa numeroin 8-1 ja tasoero tuon ottelun jälkeen ei ole mihinkään muuttunut. Happeen ensimmäisn erän-, sekä koko ottelun voitolle tarjottu kerroin on erittäin hyvä.
Katso myös: 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä
Testaa Royal Pandan 20€ ilmaisveto! Avaa uusi pelitili, tee ensimmäinen talletus ja lyö mikä tahansa 20€ arvoinen single-veto. Saat vedon ratkettua heti 20€ arvoisen ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia. Voit siis kotiuttaa kaikki voittosi heti. Lunasta 20€ ilmaisveto tästä tai lue asiasta lisää Royal Pandan arvostelusta.

Pelivalintamme:

1. erä / Varsinainen peliaika: 2/2 @2.04

Unibet - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.04

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.04

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan