Salibandyliiga: Koovee - LaSB

Julkaistu: 06.02.2019 11:18


Salibandyliiga: Koovee - LaSB
Salibandyliiga | Koovee - LaSB | 18:30
Kooveen via dolorosa jatkuu tänään kotikentällä, kun vieraaksi saapuu LaSB. 21stä ottelusta kuusi pistettä saalistanut joukkue saa valmistautua jo rauhassa ensi kauteen sarjaporrasta alempana. Paras into nuoresta ryhmästä kupattiin ulos jo syyskaudella ja lisäpisteet jäljellä olevista otteluista tulevat olemaan todella tiukassa. Varsinaista kilpailua ei pelipaikoistakaan joukkueessa liiemmälti ole, joten motivaatiota on pelaajien kohtalaisen vaikea löytää.

Kahdessa edellisessä ottelussa Kooveen nuottaan on isketty yhteensä 23 osumaa. Vastustajat olivat toki liigan huippua, mutta Kooveen tasoero LaSBiin verrattunakin on selkeä. LaSB on kuitenkin vakavasti otettava liigajoukkue, joka pystyy pelaamaan tasapäisesti myös sarjan kärkipään joukkueita vastaan, vaikka Justus Kainulaisen lähtö viime kauden päätteeksi näkyykin joukkueen tehokkuudessa.

LaSB:lla ei ole tänään varaa ylimielisyyteen, sillä se on sarjassa juuri karsintaviivan yläpuolella, mutta vain maalieron turvin. LaSB hävisi edellisessä ottelussaan juuri pahimmalle uhkaajalleen, eli OLS:lle vieraskentällä numeroin 6-5. Tänään tappioon ei kertakaikkiaan ole varaa. LaSB:n kertoimet otteluun ovat yllättävänkin korkeat, mutta syy löytyy joukkueen saldosta vieraskentällä. 10stä vieraspelistään se on voittanut vain kaksi, mutta maaliero on 51-66, joten ottelut ovat olleet hyvin tasaisia. Tänään isolla motivaatioedulla varustettu LaSB kairaa kauden kolmannen vierasvoittonsa ja tekee sen vähintään parin maalin erolla.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

LaSB @1.83

Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.75

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.70

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan