Koripallo EM: Espanja - Suomi

Koripallo EM | Espanja - Suomi | 18:15 | 13.9.2022
Kohde sulkeutuu: 13.09.2022 18:15
Espanja puolustaa paljon paremmin kuin Kroatia, tästä tulee varmasti paljon enemmän kunnon pudotuspelimatsi, painitaan eikä anneta mitään ilmaiseksi.Suomen koripallomaajoukkue teki yhden tämän vuosituhannen suomalaisista urheilutempuista nousemalla EM-turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon. Lauri Markkanen pelasi Kroatiaa vastaan sellaisen pelin, että harvoin näkee.
Suomen peli on hyvin paljon Markkasen varassa, ja nyt miehellä on jo sen verran kokemusta, että hän pystyy hommaa kantamaan harteillaan. 43 pistettä EM-pudotuspeleissä on sellainen Giannis Antetokounmpo -tasoinen peli.
Suomella oli Kroatia-ottelussa mainioita adjutantteja Markkaselle. Sasu Salin pelasi jälleen loistavan ottelu, kolmoset sitään 50 prosentin tarkkuudella ja yhteensä 17 pistettä. Myös ykköspaikan Edon Maxhuni pelasi loistavan pelin, pisteitä tuli 16 ja ennen kaikkea Maxhuni oli kylmän viileä pelin johtaja.

Suomen maajoukkueen kohdalla oli vielä jokunen vuosi sitten isona kysymysmerkkinä juuri ykköspaikka. Petteri Koposen ura kääntyi nopeasti laskuun loukkaantumisten ja ikääntymisen myötä. Hetken näytti siltä, että homma kaatuu juuri mitat täyttävän PG:n puutteeseen, ja sitten yhtäkkiä Maxhuni nousee joukkueeseen ja täyttää paikan erinomaisesti.

Kroatia-ottelussa Suomi oli pahasti hukassa silloin kun sekä Markkanen, Maxhuni että Salin olivat sivussa. Suomen suurin ongelma on materiaalin kapeus. Penkiltä ei löydy avainkolmikolle korvaajia. Se ei toki ole ihme, että Markkaselle ei löydy korvaajaa, mutta ero kakkosketjuun on kuitenkin liian suuri. Petteri Koponen pystyy vielä rauhoittamaan peliä ja tekemään järkeviä ratkaisuja, mutta hidastuminen jo näkyy.

Suomen nuoret lupaukset Elias Valtonen ja Mikael Jantunen ovat ok-pelaajia, mutta eivät he ainakaan vielä pysty tällä tasolla kantamaan joukkuetta.

Espanja on kovempi kuin Kroatia


Espanja tulee olemaan astetta kovempi kuin Kroatia. Kroatian tähdistä Markkasen ensi kauden seurakaveri Utahissa Bojan Bogdanovic on jo 33-vuotias, ja se näkyy muuallakin kuin päälaella. Los Angeles Clippersin sentteri Ivica Zubac pystyi pelaamaan vain alle pari minuuttia. Phoenix Sunsin Dario Saric oli välillä Markkaselle pujottelukeppinä.

Espanja pudotti omassa pudotuspelissään jatkoajan jälkeen Liettuan. Espanja on takavuosien mahtijoukkue, mutta nyt kultaisen sukupolven tähdet ovat jo jättäneet maajoukkuepelit. Ei ole mukana enää Gasolin veljeksiä, ei edes Ricky Rubiota. Espanja on kuitenkin edelleen hyvin valmennettu joukkue, ja varsinkin puolustuspäässä se on parempi kuin Kroatia.
Alkulohkossa Espanja lipsautti Belgialle voiton, mutta muuten se piti Turkin, Montenegron ja Georgian alle 70 pisteessä.


Suomi olisi ottelussa vahvoilla, jos viime matsissa onnistunut kolmikko jatkaisi siitä, mihin jäi. Espanja on varmasti katsonut tarkasti Suomen pelin. Kroatia ei puolustuspäässä tuplannut Lauri Markkasta, mutta Espanja tehnee tämän. Alkulohkossa Serbiaa vastaan Suomi oli hyökkäyspäässä pulassa, ja Markkanenkin otti muutamaan kertaa kolmosen kaukaa kaaren takaa, vaikka hyökkäyskellossa oli aikaa. Espanja puolustanee ennemmin niin kuin Serbia eikä niin kuin Kroatia. Tästä matsista on odotettavissa hankalampi, ja varmasti nyt sitten pelataan oikea pudotuspelipalloa, eli jokainen hyökkäys on fyysistä ja tiukkaa peliä.
Paras betsi on sille, että mikään ei tule niin helposti kuin viimeksi. Alle 164.5 pistettä ja kerroin on noin 1.90.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 164.5 pistettä @1.9

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.8

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.8

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan