EM Koripallo: Saksa - Espanja

EM Koripallo | Saksa - Espanja | 21:30 | 16.9.2022
Kohde sulkeutuu: 16.09.2022 21:30
Saksa pudotti jo Kreikan. Espanja oli pitkään pulassa Suomen kanssa, ja homma ratkesi Suomen pallon menetyksiin.Kotikisoissa on EM-koripallossa iso merkitys. Pudotuspelit pelataan Berliinissä, ja kotiyleisön avulla Saksa pudotti edellisellä kierroksella kovan Kreikan.
Saksa ratkaisi Kreikkaa vastaan ottelun erinomaisella kolmannella neljänneksellä, jonka se vei 26-10. Joukkue heitti kolmoset koko matsissa huiman hyvin. 31 heitosta 17 meni sisään. Lopputulos oli lopulta selvä 107-96.
Saksa ei ole aikoihin ollut EM-turnauksessa neljän joukossa. Dirk Nowitzkin johdolla se oli vuonna 2005 hopealla. Nyt joukkueella ei ole Nowitzkin kaltaista superstaraa, mutta avausviisikossa on kolme NBA-pelaajaa ja pari hyvän tason europelaajaa.

Saksan ykkönen on Houston Rocketsin Dennis Schroder. Kreikkaa vastaan hän teki 26 pistettä, kunnes sai suihkukomennuksen matsin loppupuolella. Andreas Obst ja Franz Wagner tekivät kumpikin 19 pistettä ja puolustuspään erikoismies Daniel Theis teki 13 pistettä ja kaivoi 16 levypalloa.
Saksa sai ottelussa hyvin pidettyä Kreikan Giannis Antetokounmpon kurissa, ja tässä puolustusmuurissa Theisillä oli iso panos.

Suomi hävisi kokemattomuuteen


Espanja pudotti viime kierroksella Suomen. Joukkue oli avauspuoliskolla pulassa hyvin organisoitunutta Suomea vastaan, mutta toisella jaksolla Espanjan selvästi petrannut puolustus pakotti Suomen pallon menetyksiin. Nämä menetykset olivat ottelun ratkaisu. Suomi menetti pallon 19 kertaa ja Espanja vain yhdeksän kertaa. Vaikka matsissa tehtiin 190 pistettä, niin silti ratkaisu löytyi lopulta Espanjan puolustuksesta.

Suomi hyökkäsi Espanjaa vastaan hyvin ja monipuolisesti. Peli ei ollut vain Markkasen varassa, ja samaten Saksakin tulee pelaamaan. Korintekijöitä löytyy laajalta rintamalta. Suurin ero Suomen ja Saksan välillä lienee pallovarmuudessa. Suomi on vielä nuori joukkue, kun taas Saksan runko on pelimiehiä parhaassa iässä. Se ei tule menettämään pallon yhtä paljon kuin Suomi. Takamiehet eivät aja itseään pahoihin paikkoihin eikä joukkue anna epätoivoisia syöttöjä tai laita palloa korin alla maahan, kun pitäisi saada nopea heitto.

Espanjan hyökkäys ei ole takavuosien veroinen. Suomea vastaan Hernangomezin veljekset tekivät kovalla prosentilla yhteensä 42 pistettä, nyt tulee olemaan tiukempaa. Vanha herra Rudy Fernandezkin teki vielä 11 pistettä, mutta ei hän enää aina heitä niin hyvin kuin Suomea vastaan.


Vetomarkkinoilla kotikentällä pelaava Saksa on suosikki. Uskotaan, että hurmos jatkuu. Joukkueet lienevät paperilla suht tasaväkiset, mutta mennään Saksan kelkassa. Pelataan kuitenkin vain varovaisesti money line -betsi, ottelu lienee kuitenkin suht tasaväkinen, ja lopun taktikoinnissa ero voi jäädä pieneksi.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Saksa @1.61

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.61

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.61

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.57

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.55

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.55

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan