Koripallon MM-karsinnat: Suomi - Viro

Ma 14.11. | klo 18:30 | Koripallon MM-karsinnat | SUOMI - VIRO

Kohde sulkeutuu: 14.11.2022 18:30


Suomi ilman Markkasen LauriaSuomi hävisi koripallon MM-karsinnoissa viimeksi vieraissa Saksalle 80 – 94. Ottelut ovat kisojen kannalta merkityksettömiä. Suomi on jo paikkansa MM-turnauksessa varmistanut.
Viro on lohkon viimeinen, eikä tässäkään matsissa ole mitään varsinaista panosta.

Saksaa vastaan Suomen joukkueesta voisi mainita sen, että mukaan palannut Alex Murphy pelasi 23 ja puoli minuuttia ja teki Suomen suurimman pistemäärän 20. Murphy on 203 cm pitkä laituri, ja hänen seurajoukkueensa on Japanin Hokkaido. Saksa-matsissa Murphy peri Lauri Markkasen minuutit, mutta ei hän tietenkään samanlaista vaikutusta saa joukkueessa aikaiseksi kuin Markkanen.

Tässä vaiheessa karsintoja Suomen päävalmentaja Lassi Tuovi pystyy antamaan minuutteja nuorille ja kakkosketjun pelaajille. Voisi kuvitella, että hieman heikompaa Viroa vastaan vaihtomiehet saavat vielä enemmän peliaikaa kuin Saksaa vastaan.
Ottelusta on Markkasen lisäksi poissa EM-kisoissa hyvin pelannut Miro Little, joka lähti pelaamaan Amerikkaan viimeisen lukiovuoden. Tavoitteena on varmasti paikka huippuyliopistossa.

Viro rakentaa tulevaisuutta


Virolla on nuori joukkue, jonka tavoite on asetettu vasta muutaman vuoden päähän. Joukkueen valmentaja on suomalainen Jukka Toijala. Muutama virolainen pelaa Euroopan kovemmissa sarjoissa. Marraskuun maaotteluihin Toijala on kutsunut vielä erityisen nuoren ryhmän. Viro hävisi viimeksi Ruotsille, ja siinä joukkueessa oli vain kolme pelaajaa, jotka olivat mukana EM-kisoissa.
-Uusia pelaajia on mukana paljon. Euroliiga- ja NCAA-pelaajat ovat poissa rivistä ja loukkaantumisia jonkin verran, mikä tekee varsinkin heidän pelinrakennus- ja sentteriosastonsa kapeaksi. Minuutteja on paljon tiedossa uusille ehdokkaille, päävalmentaja Toijala sanoi.

Viro pelaa nopeaa koripalloa, sillä on hyviä heittäjiä kaaren takana ja se hakee ahkerasti hyökkäyspään levypalloja.

Suomen peli Saksaa vastaan ei ollut lähellekään samassa kunnossa kuin EM-kisoissa. Markkasen poissaolo ei selitä kaikkea. Suomella on hyvien EM-kisojen ja MM-karsintojen jälkeen menossa pieni notkahdusvaihe, Tämä sallitaan, kun peleillä ei ole merkitystä.


Kotijoukkue Suomen kerroin on vain noin 1.15. Se taitaa olla liian vähän. Toki Suomi on suosikki, ja lukema olisi EM-kisojen aikaan ollut kohdallaan, mutta Suomi ei ole samassa vireessä. Tasoitus on 10.5 pistettä ja sillä lukemalla Viro kelpaa oikein hyvin. Lapulle siis Viro +10.5.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Viro +10.5 @2.00

Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.87

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.86

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan