Koripallon MM 2019: Serbia mestaruuteen ohi USA:n?

Julkaistu: 15.08.2019 11:19


Koripallon MM 2019: Serbia mestaruuteen ohi USA:n?
Koripallon MM 2019 | 31.8 - 15.9.2019 | Mestaruusveto
Koripallon MM-kisat käydään elokuun lopusta syyskuun puoleen väliin. MM-kisat käydään joka neljäs vuosi koripallossa ja tänä vuonna kisat käydään Kiinassa. USA lähtee jättisuosikkina jälleen kisoihin ja heillä on mahdollisuus voittaa ensimmäisenä maana mestaruus kolme kertaa putkeen.

USA saa mestaruudelle tällä hetkellä kertoimeksi noin 1,40. Se on hieman noussut, kun lukuisat tähtipelaajat ovat jättäytyneet pois kisoista, mutta silti USA on suuri ennakkosuosikki, vaikka joukkue onkin nuori ja kenties noin kolmosjoukkue. Noteerattavimpina pelaajina USA:lla tänä vuonna on mm. Boston Celticsin Kemba Walker ja Jayson Tatum sekä Utahin Donovan Mitchell. USA:n valmentajana toimii legendaarinen Gregg Popovich, joka on nyt ensimmäistä kertaa maajoukkueen päävalmentajana arvokisoissa.

USA:n kovimpia haastajia ovat Serbia, Kreikka ja Espanja. Pidämme erityisesti Serbiasta, joka saa kuitenkin 6,00 kertoimen mestaruudelle, vaikka joukkue on täynnä erittäin hyviä pelaajia. Serbia ja USA olivat finaalissa viime kisoissakin ja ei olisi iso yllätys tämä toteutuvan uudestaan. Serbia ja USA ovat todennäköisesti pudotuspeleissä eri puolilla ja kohtaisivat vasta finaalissa, jos katsotaan todennäköisintä skenaariota. Serbialla on mukana kisoissa neljä NBA-pelaajaa Nemanja Bjelica, Nikola Jokic, Boban Marjanovic sekä Bogdan Bogdanovic.

Espanjalla on kova joukkue, mutta pelivoima ei ole niin kova kuin Serbialla. Mukana on mm. Ricky Rubio, Marc Gasol sekä Willy Hernangomez. Kreikalla Giannis Antetokounmpo tekee varmasti tuhojaan ja Kreikalla on muutenkin laadukas joukkue, mutta kokonaisuudessaan Kreikankaan pelivoima ei kenties riitä Serbialle pitkässä turnauksessa. Australialla on myös useita NBA-pelaajia, mutta laatu ei aivan riitä mielestämme Serbialle.

Kun Serbialla on lähes paras mahdollinen kokoonpano mukana kisoissa ja ainoastaan Milos Teodosic puuttuu, emme voi olla kokeilematta heidän mestaruuttaan 6,00 kertoimella. USA lähtee suosikkina, mutta heillä ei ole yhtään NBA:n parhaisiin pelaajiin kuuluvia pelaajia, joten riski pienestä flopista on olemassa ja heidät voidaan näissä kisoissa yllättää. Pidämme Serbian mahdollisuuksia parempina mitä 6,00 kerroin antaa ymmärtää.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Mestaruusveto: Serbia @6.00

Unibet - Lue arvostelu

6.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

6.00

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

6.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

6.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

6.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan