Miesten Korisliiga: Karhubasket - Seagulls

Miesten Korisliiga | Karhubasket - Seagulls | 7.12.2022 | 18:30

Kohde sulkeutuu: 07.12.2022 18:30


Sarjataulukko ei kerro sitä aivan vielä, mutta katsotaan totuutta silmiin: keskiviikkona kohtaavat Korisliigan tämän hetken kaksi parasta joukkuetta. Karhubasket on ollut jopa ylivoimainen ykkönen, ja marraskuun aikana teki oman odotetun nousunsa Helsinki Seagulls.

Edosomwan, marraskuun ykkönen


Tulossa on Karhubasketin edellisen kotiottelun tavoin hieno tapahtuma. Tällä kertaa kylään tulee paikalliskilpailijaksi laskettavan Kobrien sijaan tähtisikermä, jossa on yleisöä kiinnostavia pelaajia. Kotimaisten (ainakin laajemman ryhmän) maajoukkuetason miesten Antti Kanervon, Okko Järven & Lassi Nikkarisen lisäksi on noussut esiin sentteri Zena Edosomwan.

Edosomwan on noussut jopa ylivoimaisella tavalla liigan levypallotilaston kärkinimeksi. Irtopalloja on kertynyt isoihin käsiin ottelua kohden keskimäärin 12 kappaletta.Kun miehelle saadaan pelattua hyvä tilanne korin alle, on hän erinomainen viimeistelijä. Kauempaa korista hän ei tosin heitä edes vahingossa, ja donkkietäisyyttä loitompana tulos on melko usein arvoitus.

Edosomwan on kuitenkin myös melkoinen pelote puolustuspäässä tällä sarjatasolla. Kun nämä seikat yhdistää, voi valinnan marraskuun parhaaksi pelaajaksi allekirjoittaa, vaikka laadukkaita ehdokkaita löytyi muitakin.

Seagulls on saamassa kauhajokisten sydämiin itsensä aikaisempina vuosina pelanneen Rene Rougeaun takaisin. Lähes koko alkukauden loukkaantuneena ollut laitahyökkääjä ja toisaalta monipuolisuustyökalu tuo Seagullsiin ennen kaikkea puolustusosaamista. Niinpä Zane Waterman on jäämässä tässä vaiheessa niin sanotun varajenkin rooliin.

Betonipuolustaja


Karhubasket on ollut etenkin uudessa kotiareenassaan IKH Areenalla melkoinen betonipuolustaja. Vastustajat ovat onnistuneet tekemään Kauhajoen vierailuillaan keskimäärin alle 68 pistettä ottelua kohti. Määrä on hurjan pieni.Seagullsin hyökkääminen on lähtenyt parempaan suuntaan kovaa vauhtia. Toistaiseksi tulosta on kuitenkin tullut merkittävästi paremmin kotoisessa museo-Kisahallissa kuin tien päällä.

Karhubasket etenee edelleen otteluruuhkassa, kuten se tekee niin ennen joulua kuin vielä pitkään pyhien jälkeenkin. Tässä tapauksessa joukkue on pystynyt valmistautumaan peliin jopa ruhtinaallisen pitkään, kun kotiutuminen voitokkaasta Salon-vierailusta tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Näin ryhmä ehtii keskittyä edes jonkin aikaa tulevaan vastustajaansa.


Voimasuhteet ovat suunnilleen kertoimien osoittamaa luokkaa, eli Karhubasket vie voiton useammin kuin kerran kolmesta. Sen sijaan yhteispisteistä löytyy pelattavaa. Rene Rougeaun todennäköinen paluu laskee korien määrän odottamaa.

Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 164,5 pistettä @1.88

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

1.82

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.82

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.82

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä