Miesten Korisliiga: Korihait - Kobrat

Miesten Korisliiga | Korihait - Kobrat | 17.1.2023 | 18:30

Kohde sulkeutuu: 17.01.2023 18:30


Uudenkaupungin Korihaiden ja Lapuan Kobrien väliseen Korisliigan otteluun edetään mielenkiintoisista lähtökohdista sekä sarjataulukon että pelaajatilanteiden osalta. Bojan Sarcevic on tekemässä paluuta Korihaiden pelaavaan kokoonpanoon, muttei tässä vielä suinkaan kaikki.

Keskiviikkoillan kotijoukkue teki pelaajamuutoksen, jota iso osa sarjaa intensiivisemmin seuraavasta yleisöstä ehti odottaa jo pitkään. Grant Audu sai lähtöpassit, ja kanadalaisen laitahyökkääjän tilalle tuli Korisliigasta jo hyvinkin tuttu mies.Jalen Jackson teki samankaltaisen siirtymisen Uuteenkaupunkiin myös viime kaudella. Hän oli varsin olennainen osa siinä, että Korihait säilyi kuin säilyikin jälleen kerran rimaa hipoen pääsarjassa.

Pisteodottama nousussa


Sarcevicin ja Jacksonin välinen yhteistyö tuli todistettua toimivaksi, ja viimeksi mainittu on nähty aiemmin myös Helsinki Seagullsin ja KTP:n riveissä. Kyseessä on ehdottomasti laatupelaaja varsinkin siinä vaiheessa, kun alempi jatkosarja alkaa.

Ilman muutoksia ei elänyt "cup-taukoaan" myöskään Kobrat. Eric Adams käytti sopimuksessaan olleen buy-out-pykälän ja siirtyi Unkariin. Korvaaja ehdittiin hankkia jo tähän otteluun, kun 206-senttinen sentteri Javion Ogunyemi liittyy mukaan ryhmään. Hänen pelaamisensa keskiviikkona riippuu siitä, saapuuko pelilupa edellisestä seurasta ajoissa.

Näiden tapahtumien jälkeen otteluun olisi kaksi mielenkiintoista pelivalintaa. Yhtäältä odotusarvo on ehdottomasti siinä, että tehtyjen korien määrä tulee nousemaan tavanomaisesta.

Korihait ilman Sarcevicia oli hyökkäyspäässä lopulta kovin ailahteleva, ja kahdessa viimeisimmässä vierasottelussa eväät näytti olevan kovin pitkälti syödyt. Tähän nälkään Sarcevic ja Jackson tekevät enemmän kuin hyviä asioita. Sarcevic ei puolestaan aina vakuuta puolustuspäässä.

Vastaavasti Kobrat on uuden miehen kanssa melkoinen arvoitus. Adamsin vahvuus oli puolustuspäässä, johon Ogunyemin sopivuus selviää vasta ajan kanssa. Pelkästään tämä muutos antaisi siis myös olettaa lisää pisteitä kenties molempiin kenttäpäätyihin.

Kobrilla yhdeksän tappion putki


Nämä asiat on kuitenkin myös oletettavasti huomioitu kerroinasetelmissa. Raja on nostettu melko merkittävästikin yli 170 pisteen. Jos jompaakumpaa vaihtoehtoa pitäisi pelata, olisi valinta kyllä edelleen "yli".

Houkuttelevammaksi nousee silti kotivoitto. Sitä on helppoa perustella jo pelkästään Kobrien yhdeksän ottelun mittaisella tappioputkella.Toki Korihaiden saldo viimeisimmästä kymmenestä ottelusta ei myöskään herätä hurraa-huutoja (2/8), mutta se on pystynyt kotisalissaan tekemään pelaamisen vaikeaksi jokseenkin kaikille vastustajilleen. Näin on tapahtunut siitä huolimatta, että joukkueen pohjoisamerikkalainen nelikko on ollut kokonaisuutena kovin kesy.


Jackson tuo merkittävästi lisää laatua, jota saattaa toki tarjota myös Ogunyemi. Sitä ei kuitenkaan pysty tässä vaiheessa sanomaan varmaksi.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Korihaiden otteluvoitto @2.3

Huti
William Hill - Lue arvostelu

2.3

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.29

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.25

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä