Miesten Korisliiga: KTP - Honka

Miesten Korisliiga | KTP - Honka | 20.1.2022 | 18.30

Kohde sulkeutuu: 20.01.2023 18:30


Korisliigan runkosarjan päätöskierrokselta ei mielenkiintoa puutu. Kamppailu ylemmän jatkosarjan paikoista etenee hyvin tasaisena, ja moni asia on avoinna ennen perjantain ja lauantain otteluita.

KTP on yksi tässä väännössä mukana olevista joukkueista. Se nousi tiistaina suurimmillaan 14 pisteen tappioasemasta jatkoaikavoittoon Helsinki Seagullsia vastaan kotiottelussaan. Suoritus oli kova huomioiden sen, että Seagulls oli voittanut peräjälkeen kaikki joukkueet Karhubasketia lukuun ottamatta.

Kyseinen pelikin kuvasti hyvin KTP:n tämänhetkistä ja tämän kauden tilannetta. Kymmenen voittoa ja yksitoista tappiota on varmasti hyvinkin oikeanlainen tilanne, sillä siinä määrin vire on heilahdellut ottelujen välillä ja niiden sisälläkin.

Koti- ja vierassaldoissa iso ero


Silti asetelma on joukkueelle suhteellisen hyvä. Se saa perjantain ottelun kotikentälleen, jossa suoritustaso on ollut huomattavan paljon parempi kuin vieraissa. Kotisalista on irronnut seitsemän voittoa ja kolme tappiota, vieraissa tilanne on täysin päinvastainen (3-8).Sen sijaan perjantain vastustajalla eli Tapiolan Hongalla ei pelipaikalla ole ollut suurta eroa tuloksenteon kannalta. Sekä kotona että vieraissa on seitsemän tappiota, joten vierasvoitolla se nostaisi nämä saldot keskenään identtisiksi.

Hongalla on menossa yllättävän vahva vaihe. Kolme peräkkäistä voittoa on sarjanousijalle jo itsessään iso asia varsinkin, kun ottaa huomioon alkukauden menneen neljällä voitolla ja neljällätoista tappiolla.

Kaiken lisäksi ryhmä on pystynyt viimeisimmissä peleissään voittamaan Karhubasketin ja Kouvot. Karhubasket ei ole lokakuun alkupuolen jälkeen hävinnyt Korisliigassa millekään muulle joukkueelle, ja Kouvojen vireen olisi kuvitellut olevan nouseva pelaajien pitkälti tervehdyttyä.

Hämmästyttävä seikka on Hongan hyökkäyspelaamisen yhtäkkinen herääminen eloon. Joukkue on edelleen tehnyt tällä kaudella vähiten pisteitä, mutta kolmessa voittopelissä niitä on kertynyt keskimäärin noin sata.

Tripp on yksi selittävä tekijä


Yksi selittävä tekijä on luonnollisesti Jahlil Tripp. Hän on viettänyt joukkueessa 11 ottelua, ja ero edeltäjään eli Khalyl Watersiin on erittäin merkittävä.

Tripp ottaa lähes kolmasosan kaikista Hongan kahden pisteen heitoista, kun Watersin osuus oli noin kahdeksasosa. Lisäksi Trippin "vaarallisuus" pelaajana on aivan eri luokkaa. Niinpä hän onkin pelannut ottelua kohti yli puoli tuntia, kun Watersin lukema oli noin 22 minuuttia.Toki Hongan pelaajamateriaali on edelleen rajallinen jo pelkästään siksi, että sillä on riveissään edelleen kaikista muista joukkueista poiketen vain kolme ulkomaalaista. Seura linjasi tämän asian jo ennen kauden alkua sillä varauksella, että liigapaikka säilyy. Juuri nyt tuon tavoitteen suhteen näyttää oikeinkin hyvältä.


KTP on luonnollisesti suosikki mutta samalla sellainen joukkue, joka ei lähtökohtaisesti juurikaan rökälevoittoja ota. Hongan vire ja pelaajien hyvä terveystilanne mahdollistaa tästäkin tasaisen väännön, kun KTP on edelleen mukana ilman toista pelintekijäänsä Joonas Lehtorantaa.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Hongan voitto +9,5 pisteen tasoituksella @1.93

Huti
BetVictor - Lue arvostelu

1.93

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.85

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä