Superpesis: Koskenkorva - Imatra

Julkaistu: 03.08.2019 07:52


Superpesis: Koskenkorva - Imatra
Superpesis | Koskenkorva - Imatra | 18:00
Koskenkorva otti myös Kiteeltä yhden jaksovoiton, vaikka peliotteet ovat suoraan sanottuja surkeita. Sisäpelissä Patrik Wahlsten on kuitenkin sellaisessa iskussa, että mies taikoo jaksovoittoja välillä yksinään Koskenkorvan eduksi. Wahlsten saattaa olla vielä pelastava enkeli, joka pitää Kossun Superpesiksessä.

Imatra käy todella kuumaa pudotuspelikamppailua ja se raapi jälleen tärkeän 2-0 -voiton, tällä kertaa kaatamalla Seinäjoen eilen vieraissa. Ottelu oli jo kolmas perättäinen kolmen pisteen voitto ja IPV nousi samalla takaisin kiinni pudotuspelipaikkaan. Ero Kankaanpäähän nähden on nyt kaksi pistettä ja Kiteeseen neljä.

Imatra pelasi eilen Seinäjoella, joten sillä on rasitusta alla. Materiaalin puolesta se on kuitenkin huomattavasti isäntiä edellä ja ainakaan bussimatkaa ei ole tällä kertaa lainkaan takana, kun se tulee Ilmajoelle.

Koskenkorvan peli on niin pahasti sekaisin, että sitä vastaan vedonlyöminen tuntuu koko ajan mukavalta.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Moneyline: Imatra @1.57

Coolbet - Lue arvostelu

1.57

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan