Superpesis: Koskenkorva - Joensuu

Julkaistu: 07.08.2019 09:14


Superpesis: Koskenkorva - Joensuu
Superpesis | Koskenkorva - Joensuu | 18:00
Joensuun Maila on huomattavasti isäntiä vahvempi joukkue, mutta tässä kamppailussa kotiedun lisäksi Kossulla on myös selkeä motivaatioetu otteluun. Isännät taistelevat tiukasti sarjapaikastaan ja joukkue onkin kerännyt viime kierroksilta hyvin pisteitä.

Selkää seinää vasten pelaava Koskenkorva on kolmen ottelun pisteputkessa, kun se haki Vimpeliltä pisteen vieraissa, otti Kiteeltä pisteen kotona ja voitti edellisottelussa Imatran kotonaan puhtaasti 2-0. Kotijoukkue pelaa pienessä hurmoksessa, vaikka materiaali on äärimmäisen rajallinen ja motivaatio joukkueella on superkorkealla, sillä putoamistaisto käy kiivaana.

Joensuun motivaatiosta ei voi sanoa samaa. Joukkueella ei nimittäin käytännössä ole loppukaudessa mitään panosta. Se ei oikein voi taktikoida puolivälierävastuksellaan, eikä mahdollisella välierävastuksellaan, sillä sijoitukset voivat pomppia miten vain. Kouvola on vähän liian kaukana, jotta sen voisi saada kiinni ja vastaavasti takaa ei voi kukaan tulla ohi.

Joensuu pelaileekin runkosarjaottelut loppuun rutiinilla ja säästelee pelaajistoaan pudotuspeleihin. Runkosarjan sijoitus tulee olemaan neljäs, miltä paikalta joukkue voi hyvinkin olla pudotuspeleissä vielä todella hankala voitettava.

Keskiviikon Kossu-ottelussa materiaali on kaikin puolin vieraiden puolella, mutta motivaatio- ja kotietu puoltavat sen verran isäntiä, että pienellä panoksella kotimenestyksiä pitää kokeilla.

Pelivalintamme:

Moneyline: Koskenkorva @4.70

NordicBet - Lue arvostelu

4.70

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

4.70

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

4.70

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan