Superpesis: Koskenkorva - Joensuu | Go, Go, Go - Kossu Iskee!

Julkaistu: 26.07.2018 10:41


Superpesis: Koskenkorva - Joensuu | Go, Go, Go - Kossu Iskee!
Superpesis | Koskenkorva - Joensuu | 18:00
Royal Panda Royal Panda
Koskenkorvan Urheilijoiden jatkosarjapaikka alkaa olla sinettiä vaille, sillä vain yksi piste riittäisi varmistamaan paikan ylemmässä jatkosarjassa. Pisteitä joukkue onkin viime aikoina kerännyt hyvin, sillä Kossu on jäänyt edellisessä kymmenessä ottelussa ainoastaan kerran pisteittä.

Joensuun Mailan kymmenen ottelun voittoputki päättyi viime kierroksella, kun sarjakärki Kouvola haki pisteet Joensuusta vahvan esityksen jälkeen 0-2 (1-4, 3-5). Joensuu oli ottelussa aneeminen, eikä se saanut haastettua KPL:ä missään vaiheessa tosissaan.

JoMa on sarjassa neljäntenä ja kuuluu tämänkin kauden mestarisuosikkeihin. Runkosarjassa Joensuu on kaatanut mm. kaksi kertaa Sotkamon täysin ylivoimaisesti ja pisteitä on kertynyt komeasti. Joukkue satsaa tällä kaudella kaiken vain pudotuspeleihin ja haluaa menestyä nimenomaan syksyllä.

Silti jotain puuttuu. Joensuu ei vaikuta läheskään niin vahvalta mitä viime kaudella. Joukkue hapuilee, aivan kuin punainen lanka olisi kateissa. Neljästä isosta joukkueesta Joensuu on selkeästi suurin kysymysmerkki, kun jatkosarja ja pudotuspelit alkavat.

Koskenkorva pelaa kotikentällään todella hyvää sisäpeliä, joten JoMa saa olla tänäänkin tarkkana. JoMa on kierrättänyt paljon kokoonpanoaan ja säästellyt pelaajia. Tänäänkin kokoonpanosta ovat poissa Aleksi Rautiainen ja Ville Posti.

Koskenkorva pääsee otteluun parhaalla kokoonpanolla ja se on yllätysvalmis. Hellesäässä ottelun juoksuodotusarvo on aivan äärettömän korkealla, mikä nostaa myös tasapelin todennäköisyyttä. Joensuusta on tehty vaikealla vieraskentällä aivan liian suuri suosikki ottelun voittajaksi, joten Koskenkorvan valtavia kertoimia kannattaa pelata.

Paras pelivalinta on tuplamahdollisuus 1x, missä siis sekä Koskenkorvan voitto että tasapeli tuovat osuman.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus 1x @2.55

LeoVegas - Lue arvostelu

2.55

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan