Superpesis: Koskenkorva - Kankaanpää

Julkaistu: 14.06.2019 13:13


Superpesis: Koskenkorva - Kankaanpää
Superpesis | Koskenkorva - Kankaanpää | 18:00
Koskenkorvan Urheilijat lähtivät kauteen todella rajoittuneella materiaalilla, mutta peli kulkee. Pelinjohtaja Jukka Latvala on saanut joukkueeseen rakennettua oivan peli-ilmeen ja pohjalaisten tekemisestä löytyy munaa. Tästä osoituksena ryhmä nappasi peräkkäiset jaksovoitot sekä Vimpelistä että Joensuusta.

Joukkue on kerännyt Kankaanpään kanssa yhtä paljon pisteitä (9p.) kymmenen ottelun jälkeen, mutta peli-ilme ja tekeminen on vaikuttanut Kankaanpäätä laadukkaammalta. Ennen kaikkea isäntien lyöjäjokeri Patrik Wahlsten on huimassa lyöntivireessä.

KaMan vieraspelaaminen on varsin heikolla tasolla - ainoat vieraspisteet tulivat viime kierroksella Siilinjärveltä. Vastaavasti Kossu on ollut laadukas kotikentällään, mutta pisteitä ei ole kertynyt kuin kolme, sillä kotiohjelma on ollut tähän mennessä äärimmäisen raskas: Kouvola, Sotkamo, Alajärvi ja Vimpeli.

Muutenkin Koskenkorvan sarjaohjelma on ollut paljon Kankaanpäätä haastavampi. Kotiotteluita on ollut vähän ja niistäkin suurin osa kärkijoukkueita vastaan. Tähän nähden joukkue on kerännyt varsin hyvin pisteitä sarjataulukkoon.

Kankaanpään tekeminen ei vakuuta millään mittarilla. Koskenkorva nauttii kotietua ja pisteet sarjan kärkijoukkueista nostavat varmasti itseluottamusta. Suora kotivoitto lähtee tänään lapulle.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

1x2: Koskenkorva @2.13

Coolbet - Lue arvostelu

2.13

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.11

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.11

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.11

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan