Superpesis: Koskenkorva - Raahe - Kierroksen paras pelikohde!

Julkaistu: 12.07.2018 09:34


Superpesis: Koskenkorva - Raahe - Kierroksen paras pelikohde!
Superpesis | Koskenkorva - Raahe | 18:00
Royal Panda Royal Panda
Koskenkorvalla kohtaa torstaina kaksi varsin eri suuntaan menevää joukkuetta. Ennen illan kierrosta Koskenkorva on vain kaksi pistettä Raahea edellä, mutta jos arvata pitää, niin runkosarjan päätteeksi piste-ero on huomattavasti suurempi.

Koskenkorva on saanut loukkaantumistupaa tyhjäksi urakalla ja samalla pistepotti on alkanut täyttyä kovaa vauhtia. Joukkue on voittanut jo neljä kamppailua perätysten, joista viimeinen vieläpä hallitsevan mestarin Vimpelin Vedon kustannuksella.

Raahe sen sijaan on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan vain yhden. Otteluohjelma on toki ollut raskas, mutta sitä se on heinäkuussa kaikilla joukkueilla. Ennen kaikkea vierastappio Haminalle ja kotitappio Kiteelle olivat kovia kolauksia Raahen pudotuspelihaaveille.

Kossun tapaan myös Raahe on kärsinyt kauden mittaan loukkaantumisista, eikä tilanne ole vieläkään valoisin mahdollinen. Tämä näkyy ennen kaikkea ulkopelissä ja viime viikkoina joukkue on päästänyt valtavan määrän juoksuja ottelusta toiseen.

Koskenkorva on kotikentällään todella vaarallinen sisäpeli joukkue, joten Raahen tulee venyä ulkopelissään, mikäli se mielii onnistua puolustautumaan härkälaumaa vastaan. Kotietu, viime viikkojen vire ja loukkaantumistilanne kääntävät kelkkaa kotijoukkueen puoleen ja Kossu onkin ottelussa selkeä ennakkosuosikki.

Ottelun juoksuodottama on kuitenkin äärimmäisen korkealla, mikä nostaa tasapelin riskiä. Kotijoukkueen suoraa voittoa voi kokeilla, mutta vieläkin maukkaampi on moneyline-kohde, missä siis riittää myös kotijoukkueen voitto supervuoron tai kotiutuslyöntikilpailun jälkeen.

Ylikertoimisia kotisuosikkeja on äärimmäisen harvoin tarjolla ja Koskenkorvan moneyline-kerroin 1,72 (Nordicbet) onkin eittämättä Superpesis-kierroksen paras peli-idea.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Moneyline: Koskenkorva @1.72

Betsson - Lue arvostelu

1.72

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.72

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.70

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.65

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan