Superpesis: Kouvola - Hyvinkää - Juoksujuhlat peruttu?

Julkaistu: 12.07.2018 14:46


Superpesis: Kouvola - Hyvinkää - Juoksujuhlat peruttu?
Superpesis | Kouvola - Hyvinkää | 18:00
Royal Panda Royal Panda
Kouvolan Pallonlyöjät on voittanut jo hurjat 18 ottelua putkeen. Kauden kaikista 19:sta ottelusta KPL on siis hävinnyt vain ensimmäisen, tuonkin hallitsevalle mestarille Vimpelin Vedolle vieraissa. Kotikentällään Kouvola on hävinnyt koko kaudella vain kaksi jaksoa: yhden Imatralle kesäkuun puolivälissä ja yhden edellisottelussa sunnuntaina Kiteelle.

Hyvinkään Tahko lähtee haastamaan sarjakärkeä allaan Pohjois-Suomen kiertue, mistä tuli pakkovoitto sarjan heittopussi Oulusta ja puhdas tappio Raahelle. Tahko on aikaisempina vuosina tunnettu räväkkänä sisäpelijoukkueena, mutta tällä kaudella ruuti ei ole ollut aivan yhtä kuivaa.

Joukkue saa välillä hurmoksen päälle ja voi lyödä kaksinumeroiset lukemat yhteen jaksoon, mutta nollajaksojakin on tullut yllättävän paljon. Suoritustaso sisäpelissä heittelee, kuten edellisottelussa Raahessa, kun joukkue jäi vain yhteen juoksuun.

Kouvolassa on tällä hetkellä käynnissä E-poikien pesäpalloleiri, mikä näkyy myös Kouvolan kotiotteluissa. Edellisottelussa Kiteetä vastaan tehtiin yleisöennätys, kun paikalle ennätti peräti 4339 silmäparia. Pelin kannalta tämä tarkoittaa kovan kannustuksen lisäksi myös lisäkatsomoita jatkeille ja tämän myötä myös turvaverkkoja.

Kouvolan kenttä on sarjan kimmoisin ja juoksuodotusarvo kaikissa otteluissa on aina korkealla. Nyt läpilyönnit lienevät kuitenkin enemmän tai vähemmän suljettu pois pelistä, mikä antaa joukkueille mahdollisuuden tukkia ulkopelissä reilusti keskikenttää.

Vaikka KPL on takonut aivan mielettömät juoksumäärät tällä kaudella, ei tästä ottelusta välttämättä synny mitään teurastusta. Kun Tahkon sisäpeli vielä ailahtelee pahemman kerran, ei olisi yllätys, vaikka tänään jäätäisiin hieman maltillisempaan juoksumäärän. Alle 15,5 juoksusta tarjottu kerroin 3,20 ei ole se kaikista osuvin kohde, mutta pienellä rahalla sitä pitää kokeilla.
Iso tarjous MM-finaaliin Ranska-Kroatia!
Ranska ja Kroatia kohtaavat jalkapallon MM-finaalissa sunnuntaina klo 18:00. Tähän otteluun löytyy myös kova erikoistarjous, sillä saat Kroatian voitolle peräti kertoimen 51,00! Kerroin on tarjolla kaikille Mr Greenin uusille pelaajille. Erikoistarjous ei sisällä kierrätysvaatimuksia, eli voit nostaa voittosi heti. Lunasta kerroin tästä tai lue lisää Jalkapallon MM-finaali: Kroatialle kerroin 51,00!

Pelivalintamme:

Alle 15,5 juoksua @3.20

Mr Green - Lue arvostelu

3.20

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

3.20

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan