Superpesis: Kouvola - Hyvinkää

Julkaistu: 12.06.2019 15:42


Superpesis: Kouvola - Hyvinkää
Superpesis | Kouvola - Hyvinkää | 18:00
Superpesiksen torstain kierroksella pelataan loistava ottelu, kun Kouvolan Pallonlyöjät saa vieraakseen Hyvinkään Tahkon. Ottelussa kohtaavat kaksi todella kuumassa iskussa olevaa joukkuetta.

KPL on tällä hetkellä sarjataulukon toisena 25 pisteellä ja Tahko kolmas 24 pisteellä, kun jälkimmäisenä mainittu on pelannut yhden ottelun enemmän. Isäntien ainoa tappio tuli Sotkamolle edellisottelussa, kun taas Tahko on hävinnyt vain Vimpelille, Sotkamolle ja illan vastus Kouvolalle.

Edellinen keskinäinen kohtaaminen merkattiin Pihkalassa Kouvolan nimiin lukemin 0-2 (3-5, 3-4). KPL on kaikin puolin myös laadukkaampi kokonaisuus ja ennen kaikkea kotikentällään se on todella mahdoton vastus. Joukkue luo pomppupelillä tilanteita aivan järjettömiä määriä, eikä Tahkolla tule olemaan tähän tälläkään kertaa mitään aseita vaihtotilanteiden puolustamiseen.

Tahkon takatilanne joutuu siis koko kauden kovimpaan testiin, eikä täyttä luottoa siihen vielä ole. Varsinkaan, kun koppari Teemu Nikkasen pelikunto on kysymysmerkki. Myös Kouvolalla on Antti Hartikaisen pelikunnon osalta pieniä kysymyksiä ilmassa, joten loukkaantumistilanteen kannalta puntit ovat tasan ennen kuin tarkkoja kokoonpanotietoja saadaan.

Hyvinkään Tahko on pelannut upean kauden alun, mutta sen osalta tulee muistaa, että joukkue pelaa huomattavasti paremmin koti- kuin vieraskentällään. Tämän kauden 11 ottelusta se on pelannut vain neljä vieraissa, mikä on edesauttanut huomattavasti korkeaa sarjasijoitusta.

Kotietu on mittava tässä otteluparissa ja KPL on kaikin puolin vahvempi muutenkin. Kotivoitosta tarjotaan hämmästyttävän suuria kertoimia ja varsin osuva ykkönen maistuu isosti peleihin.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

1x2: Kouvola @1.60

Unibet - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.60

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.60

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.60

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan