Superpesis: Kouvola - Joensuu | Kerroin on yksinkertaisesti liikaa

Julkaistu: 18.05.2018 10:46


Superpesis: Kouvola - Joensuu | Kerroin on yksinkertaisesti liikaa
Superpesis | Kouvola - Joensuu | 18:00
Mr Green Mr Green
Superpesiksen perjantai-illan kuumin kamppailu käydään Kouvolassa, kun Joensuun Maila matkaa Pallonlyöjien vieraaksi.

Joensuu on voittanut kaikki kolme kauden avausotteluaan, mutta ei yhtään puhtaasti, vaikka vastukset ovat olleet helppoja: Hamina, Hyvinkää ja Kankaanpää. Tähän nähden Joensuu saa olla jopa hieman pettynyt alkukauteensa, kun kolmesta pelistä on koossa vain kuusi pistettä.

Kouvola sen sijaan on pelannut vasta kaksi ottelua. Avauspelissä tuli selkeä 2-0 -tappio Vimpelille vieraissa, mutta kotikentällä kaatui komeasti Seinäjoki lukemin 2-0 (10-4, 5-3).

Kouvolan kotikenttä on äärimmäisen nopea sekä kimmoisa, joten juoksuja nähdään aivan varmasti paljon. KPL tekee tilanteet ennen kaikkea pomppulyönnillä, eikä nyt olisi varsinainen yllätys, vaikka Joensuu pyrkisi samaan.

JoMalla on kuitenkin ollut ajoittain isoja ongelmia sisäpelinsä kanssa. Joukkue sekoilee välillä todella pahasti, mistä kertoo jaksotasapelit Hyvinkään (1-1) ja Kankaanpään (3-3) kanssa sekä jaksotappio Haminalle (0-3).

Kouvolan sisäpeli sen sijaan on kunnossa, mistä kertoo 15 lyötyä juoksua Seinäjokea vastaan. Joensuu pelaa jo neljännen vierasottelunsa putkeen, mikä osaltaan varmasti myös syö valmistautumista. KPL sen sijaan on saanut levätä kotona ja valmistautua otteluun paremmin.

Kouvola on sarjan parhaita kotijoukkueita, mistä kertovat myös tilastot. KPL hävisi viime vuonna kotonaan, jatkosarjat ja pudotuspelit mukaan lukien, vain neljä ottelua. Voitot tulivat muun muassa kaksi kertaa Vimpeliä, kahdesti Sotkamoa ja kerran Joensuuta vastaan.

JoMa on materiaaliltaan niukasti laadukkaampi, mutta vahva kotietu huomioon ottaen Kouvolan suoran kotivoiton kerroin 2,65 on yksinkertaisesti liikaa. Edellisottelussa itseluottamusta uhkunut KPL maistuu peleihin!
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

1x2: Kouvola @2.65

Unibet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.65

Lunasta 150€ talletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan