Superpesis: Kouvola - Seinäjoki

Julkaistu: 15.08.2019 18:38


Superpesis: Kouvola - Seinäjoki
Superpesis | Kouvola - Seinäjoki | 17:30
Monen mielestä Superpesiksen puolivälieräpareista ennakkoon se tasaisin. Totuus kuitenkin on, että Seinäjoella ei juurikaan ole ollut mitään mahdollisuuksia Kouvolaa vastaan viime vuosina. Seinäjoki on voittanut Kouvolassa viimeksi vuonna 2013, eikä JymyJussit kotikentälläkään ole voittanut edellisestä kahdeksasta ottelusta kuin neljä.

Runkosarjassa joukkueiden tasoero oli kapeampi, kun Kouvola säästeli pudotuspeleissä raskaasti miehistöään ja kierrätti paljon junioreita kokoonpanossa, jotta rasitus jakautuisi mahdollisimman laajalle osalle pelaajistoa, kun loukkaantumisia oli.

Tämän vuoksi KPL:n viimeisten kierrosten otteluita on aivan turha katsoa sen tarkemmin – pudotuspeleissä tulemme näkemään täysin erilaisin Koplan. Kouvola on kotikentällään niin rutinoitunut joukkue ja sillä on niin paljon Seinäjokea enemmän kokemusta isoista peleistä, että on aivan hyvin vaikea nähdä, miten Seinäjoki voisi voittaa Kouvolan.

Seinäjoki toki voi saada oman sisäpelinsä täydelliseen hurmokseen, mutta ongelma on se, että myös Kouvola tulee tekemään valtavan määrä takatilanteita kotikentällään ja vieläpä palottomia sellaisia. Seinäjoen ulkokenttä tulee saamaan jatkuvaa painetta, eivätkä pohjalaiset ole räpylä kädessään parhaimmillaan.

Pudotuspelikokemus, kotietu ja Kouvolan kärkipelaajat Antti Hartikaisen johdolla kääntävät kelkkaa tässä ottelusarjassa todella rajusti isäntien puoleen.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

1x2: Kouvola @1.61

Coolbet - Lue arvostelu

1.61

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.58

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.58

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan