Superpesis: Kouvola - Sotkamo

Julkaistu: 06.06.2019 12:52


Superpesis: Kouvola - Sotkamo
Superpesis | Kouvola - Sotkamo | 18:00
Superpesiksen perjantai-illan kierroksella pelataan todellinen huippuottelu, kun Sotkamon Jymy matkustaa Kouvolan Pallonlyöjien vieraaksi. Supermielenkiintoisessa otteluparissa jännitteitä riittää useammaltakin eri kantilta.

Koko uransa Sotkamon Jymyssä pelannut Antti Hartikainen siirtyi viime kauden päätteeksi Kouvolaan ja pelaa nyt ensimmäistä kertaa ns. omaa seuraansa vastaan. Ottelu on varmasti 10. kertaa Suomen mestaruutta voittaneella Hartikaisella merkattu kalenteriin auton kokoisella tussilla.

Ottelupari on myös viime vuoden välieräpari. KPL onnistui vihdoin viime syksynä pudotuspeleissä Jymyä vastaan ja päätti Sotkamon Jymyn seitsemän vuoden mittaisen finaaliputken. Jymyllä on takuulla kalavelkoja maksettavaan, joten tähän otteluun lähdetään isolla moottorilla.

Molemmat joukkueet ovat myös olleet upeassa vireessä heti alkukaudesta, eikä kummaltakaan joukkueelta löydy ainoatakaan jaksotappiota koko kaudelta. Sotkamo tosin ei ole vielä kohdannut vielä Superin kärkijoukkueita, kun taas Kouvola ehti jo hakea vierasvoiton Joensuun Mailasta.

Lyöntisään tulisi myös olla perjantaina kerrassaan mainio ja Kouvolan kimmoisalla kentällä juoksuodottama on aina suuri. Kaikki elementit todelliselle huippuottelulle ovat siis olemassa ja tasapelin riski ottelussa on äärimmäisen korkealla.

Materiaaliero joukkueiden välillä on äärimmäisen kapea. Kouvola nauttii ottelussa toki kotietua, mutta lähtökohdat ovat tästäkin huolimatta todella tasaiset. Sotkamolle tarjotaan otteluun kohtalaisia kertoimia kautta linjan, mitä voi kokeilla pienellä panoksella. 1x2-vetoihin nostetaan nyt kuitenkin varsin usein osuva tasapeli peleihin.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

1x2: Tasapeli @2.60

Coolbet - Lue arvostelu

2.60

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.60

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.60

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.60

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.50

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.50

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan