Superpesis: Kouvola - Vimpeli

Julkaistu: 04.08.2019 12:05


Superpesis: Kouvola - Vimpeli
Superpesis | Kouvola - Vimpeli | 17:00
Sarjan kärkikamppailuun lähdetään hyvin mielenkiintoisista asemista, kun molemmat joukkueet ovat kärsineet loukkaantumista. Ennen sunnuntain kierrosta piste-ero on joukkueiden välillä vain viisi pistettä. Voitolla KPL nousisi vielä tiukasti kamppailemaan runkosarjan voitosta.

Vimpeliltä on ollut useampia kärkimiehiä viime viikkoina sivussa, osa loukkaantuneena, osaa on huilautettu. Kouvola sen sijaan on pikkuhiljaa saanut omia rivejään kokoon, mutta tärkeä ykköskärjen vaihtaja Anssi Lammila on edelleen sivussa. Vimpeliltä on poissa Mikko Kanala.

Molemmilla on rajuhko viikko jo takana, kun KPL kävi pohjoisen kiertueella pelaamassa Kempelettä ja Raahea vastaan vieraissa, kun taas Veto kohtasi Järvi-Suomessa Koskenkorvan sekä Alajärven.

KPL:llä on yksi lepopäivä enemmän alla, eikä se ole hävinnyt kuin yhden kotiottelun koko kaudella. Kotikentällä isäntien peli perustuu vahvaan pomputtamiseen, millä luodaan järjetön määrä palottomia tilanteita, eikä Kouvolassa ole minkään joukkueen todellakaan kiva pelata.

Tasoero joukkueiden välillä ei ole tällä kaudella suuri – varsinkaan kun Vimpeliltä on ollut vielä miehiä sivussa. Kotietu kääntää kelkkaa entisestään KPL:n suuntaan ja isäntien kertoimet maistuvat peleihin.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

1x2: Kouvola @2.95

Unibet - Lue arvostelu

2.95

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.95

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.95

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.95

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.90

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan