Miesten Korisliiga: Kouvot - Seagulls

Miesten Korisliiga: Kouvot - Seagulls
Miesten Korisliiga | Kouvot - Seagulls | 2.10.2021 | 15:00
Kohde sulkeutuu: 02.10.2021 15:00
Monen mielestä kiinnostavin miesten Korisliigan avauskierroksen ottelu pelataan Kouvolan Mansikka-aholla. Vastakkain ovat melko poikkeuksellisella tavalla rakennettu Kouvolan Kouvot ja tähtisikermä Helsinki Seagulls.

Kouvot on ollut harjoitusotteluissa erittäin hyvä. Pidemmällä tähtäimellä ne pelit eivät yleensä ole kertoneet paljoakaan, mutta juuri tämän hetken vireestä voi kuitenkin tulkita jotain. Seagullsilla on ollut treenipeleissä vaikeampaa.

Kun helsinkiläiset suorittivat pelaajavaihdonkin aivan kauden kynnyksellä, on pitkään yhdessä harjoitelleella Kouvot-ryhmällä oivallinen paikka aloittaa kausi makealla voitolla.Jyri Lehtonen piti päävalmentajana paussia Korisliigasta, mutta tauosta ei muodostunut erityisen pitkää. Kouvot keväällä 2019 hopealle luotsannut Lehtonen piipahti viime kauden lopussa yrittämässä KTP:n viemistä pudotuspeleihin. Alisuorittanut joukkue ei siihen Tomi Kamisen valmentaman alkukauden jälkeen enää pystynyt.Poikkeuksellinen strategia


Kouvot on Lehtosen valmennuksessa tupannut erottumaan muista joillakin tasoilla. Tällä kertaa poikkeuksellista on se, että niin sanottu ison pään osasto on koottu täysin kotimaisista nimistä. Hannes Pöllä, Aapeli Syrjämäki & Ilmari Toikkanen muodostavat trion, josta ei ainakaan pituutta puutu.

Ulkomaalaiset onkin tällä kertaa värvätty lähinnä laitahyökkääjäosastolle, varsinkin kun oikein hyvänä liigatason pelintekijänä häärii Tuomas Hirvonen. Siinä mielessä Lehtonenkin noudattaa nykytrendiä, että Kouvoilla on neljä ulkomaalaista. Aikanaan Kouvolassa lähdettiin kauteen kolmella vierastyöläisellä, kunnes se huomattiin varsin nopeasti menestyksen kannalta lähes mahdottomaksi yhtälöksi.

Kun kotimainen osasto on laaja ja tasokas, voi kolmellakin ulkomaalaisella toki yrittää. Sillä tavalla kauteen ainakin starttaa Seagulls. Tuo viime kauden suurin mestarisuosikki, joka karahti lopulta välierissä Vilppaaseen.

Karhubasket ja Vilpas voivat halutessaan vierittää suosikkiasemaa Helsinkiin tälläkin kertaa. Petteri Koposen paluu kotimaan kentille takaa ja on jo taannut poikkeuksellisen mediahuomion. Vierasotteluissakin yleisöä riittää varmasti lehtereille runsaasti.

Miten kaukana parasta ennen -päivämäärä on?


Kokemuksen puutteesta ei Seagullsin menestys jää taaskaan kiinni. Sen takaavat nimet Timo Heinonen, Shawn Huff, Antti Kanervo & Tuukka Kotti. Jää nähtäväksi, kuinka kauaksi taakse "parasta ennen -päivämäärä" on tässä vaiheessa jäänyt. Toisaalta takamies Lassi Nikkarinen tuo kaivattua nuoruutta.

Näiden nimien myötä onkin hyvin ymmärrettävää, ettei täyttä ulkomaalaisten settiä tässä vaiheessa ole hankittu. Onhan joukkue hinnaltaan melkoisen arvokas.

Seagulls teki vaihdon juuri kauden kynnyksellä. Tim Bondin sopimusta ei koeajan jälkeen jatkettu, ja tilalle tulee NBA:han kesällä yrittänyt Zaccheus Darko-Kelly. Hänen pelaamisensa vielä lauantaina on epätodennäköistä, Kanervolla epävarmaa.Lisäksi Koposen pääsy mukaan pelituntumaan voi viedä aikansa. Harjoitusotteluissa Seagullsilta onkin nähty vaihtelevaa suorittamista.


Täydellä pelaajistolla otteluun pääsevällä Kouvot-ryhmällä on niin sanotusti iskun paikka.

Nappaa iso 400% talletusbonus!


Oletko pelannut uudella Unikrn sivustolla? Vahvasti eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa markkinoiden kärkeen kuuluvan muhkean 400% talletusbonuksen! Lue lisää ja tutustu Unikrn arvosteluumme, tai siirry suoraan pelaamaan.
Unikrn: hyödynnä iso talletusbonus >>

Pelivalintamme:

Kouvojen otteluvoitto @2.63

Mr Green - Lue arvostelu

2.63

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.63

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.63

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.6

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.6

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.6

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä