Ykkönen: KPV - AC Oulu | Nouseeko Vihreä sarjakärkeen?

Julkaistu: 28.07.2018 10:47


Ykkönen: KPV - AC Oulu | Nouseeko Vihreä sarjakärkeen?
Ykkönen | KPV - AC Oulu | 17:00
Royal Panda Royal Panda
Kokkolan Keskuskentällä kohtaavat Ykkösen kakkonen KPV ja AC Oulu, jonka sijoitus on tällä hetkellä kolmanneksi viimeinen.

Alakanttiin sujuneen kauden myötä AC Oulun fanien sietokyky alkaa olla jo koetuksella ja pääkoutsi Mika Lähderinteen päätä on vaadittu vadille. Laivastonsiniset on ottaneet 13:sta pelistään neljä voittoa, kaksi tasuria ja seitsemän kertaa kuokkaan.

Joukkueet kohtasivat kesäkuun alussa viimeksi Kokkolassa, jolloin vahvasti kotonaan läpi kauden pelannut KPV oli parempi niukasti 1-0 Reza Chaabin maalilla.

Vihreän aiempien kausien hyytymiset ovat alkaneet juuri tähän aikaan kaudesta. Tällä kaudella KPV:n pelastus on ollut ainakin toistaiseksi poikkeuksellisen vahva kotitaika.

KPV on voittanut kauden seitsemästä kotiottelustaan kuusi ja pelannut kerran tasan. Kaikki voitot ovat tulleet yhden maalin marginaalilla.

Vastaavasti AC Oulu on hävinnyt seitsemästä vieraspelistään kuusi kertaa ottaen ainoastaan yhden voiton.

Vierailta tänään sivussa todennäköisesti kaikki viisikosta Niilo Hautala, Topi Järvi, Juuso Kemppainen, Ilari Koljonen ja Driton Shala. Tulopuolella on puolestaan RoPSista saapuva Aapo Heikkilä.

Vaikka Kokkolassa onkin viikolla parran pärinää kuulunut erityisesti lehtien palstoilla oman kylien poikien istuttamisesta penkillä pitää varmasti Jarmo Korhonen päänsä ja pistää Vihreälle taas parhaat miehet kentälle.

Ja miksei pistäisi? Vihreällä on kilpailulliset tavoitteet ja tähtäimessä on ottaa tänään Ykkösen piikkipaikka Rödan hölmöiltyä eilen kotitasurin JJK:ta vastaan.
Bethard tarjoaa laadukkaan kattauksen vedonlyöntiä sekä kasinopelejä. Pelivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista ja jokainen löytää varmasti omat lempikohteensa sivustolta. Bethard tarjoaa 100% / 100€ ensitalletus bonuksen. Lue Bethardin arvostelu täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: KPV @2.10

Bethard - Lue arvostelu

2.10

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.10

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.09

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan