Ykkönen: KPV - EIF

Ykkönen: KPV - EIF
Ykkönen | KPV - EIF | 17:30 | 15.09.2021
Kohde sulkeutuu: 15.09.2021 17:30
KPV on "take it or leave it"-tilanteessa, sillä kotipelistä EIFiä vastaan on ehdottomasti otettava voitto ja silloin oljenkorsi runkosarjan päätöskierrokselle jää vielä ilmaan leijumaan ylemmän loppusarjan paikasta! KPV näytti jo Tammisaaressa, että EIF on kaadettavissa. Nyt maalipaikat on hyödynnettävä ja puolustuspelin oltava kunnossa. EIF taitaa kyllä maalinteon.
Ykkösen viimeistä edellisellä runkosarjan kierroksella kohtaavat KPV ja EIF toisensa Kokkolan Keskuskentällä keskiviikkona kello 17:30.

KPV:lla on pieni oljenkorsi ylempään loppusarjaan


Niklas Widjeskogin luotsaama KPV kaatoi tasaisessa ottelussa, missä vihreäpaidat olivat kuitenkin selkeästi parempia JIPPOn 1-0 Kokkolassa edelliskierroksella viime viikonvaihteessa. Pelikiellosta vapautunut Harri Heiermann syötti Kristian Andersenin maalipaikkaan eikä juutti suinkaan erehtynyt vaan survaisi pallon kohti oikeaa yläkulmaa ja siellä niinsanotusti lepäsi!

KPV säilytti voitollaan mahdollisuudet vielä paikkaan ylemmässä loppusarjassa, minne selviytyy runkosarjan päätteeksi kuusi parasta joukkuetta. Kokkolalaiset ovat tällä hetkellä seitsemänsinä vain kaksi pistettä kuudentena olevaa Gnistania perässä. KPV:n takana olevista joukkueista MP ja PK-35 ovat puolestaan yhden pisteen Pallo-Veikkoja perässä.

KPV kohtaa runkosarjan päätöskierroksella sarjakärki RoPSin Rovaniemellä.


Ailahteleva EIF Ykkösen maaliahnein joukkue


Guillem Santesmasesin luotsaama EIF otti 3-0 vierasvoiton Gnistanista Oulunkylässä. EIFin avausmaali syntyi Gnistanin omasta maalista. Toisen osuman viimeisteli kolmannen maalinsa kolmeen viime peliinsä tehnyt kosovolainen Valdrin Rashica sekä päätösosuman niittasi pilkusta lisäajalla Akseli Ollila.

Voitto oli EIFille vasta toinen viidessä viime pelissä, joista se on hävinnyt lisäksi kaksi ottelua ja pelannut kerran tasan.

Voittonsa myötä EIF nousi viidenneksi vain neljän pisteen päähän liigakarsijan paikalla toisena olevasta TPS:stä. Sarjakärki RoPS on EIFiä edellä kahdeksan pistettä. Runkosarjan päätöskierroksella EIF kohtaa kotonaan kolmantena olevan VPS:n.KPV:n otettava voitto, sillä runkosarjan päätöskierroksella vaikeuksia tiedossa


Kaksikko kohtasi toisensa elokuussa Tammisaaressa. Varsin tasaisten vaiheiden jälkeen peli päättyi 1-1 lukemiin, mutta molemmilla joukkueilla oli useita hyviä paikkoja ratkaista voitto itselleen.

Molemmille joukkueille on myös tässä pelissä suuri tarve sarjapisteille. Toisaalta isännille se on vieläkin suurempi, sillä kotipelistä olisi otettava täydet kolme pistettä. Viimeisen kierroksen vieraspelistä RoPSin vieraana tuskin kolmes pistettä kovin helposti anastetaan. Tosin TPS ja Gnistan ovat tuon ihmetempun tehneet.

Joka tapauksessa EIF on ailahteleva joukkue. Se onnistuu tekemään valtavasti maaleja. Ei sitä muuten Ykkösen maalirikkaimmaksi joukkueeksi pääsisikään. Yhtäkaikki sen pelit ailahtelevat melkoisesti päivän kunnon mukaan. Nyky-KPV puolestaan pelaa parhaimmillaan loistavaa futista hyviä joukkueita vastaan, mutta kämmää vastaavasti MuSan kaltaisia hännänhuippuja vastaan. Siinä valossa tästä pelistä voisi hyvinkin tulla KPV:n ilta!

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

1X2: KPV @2.00

Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.95

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.95

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.9

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä